İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

meraktannn...

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar daha once hic basima gelmedi ama meraktan soruyorum.. kullandigim hosting sirketi beni tatmin etmiyo ve firmami degistirmek istiyorum vede yaklasik 2000 indexten olusan yazi arsivim ve pr 6 ingilizce blog sitem var... dosyalarima ve pr me zara vermeden baska hosting sirketine nasil transfer yapabilirim?

kolay bir dilde aciklarsaniz sevinirim ....
wordpress kullaniyorum birde..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
cPanel kullaniliyor ise Backup -> Generate Download Full Backup ile cPanel formatinda pakedi indirip yeni yere yollarsn onlar acarlar ve hesabini o paketten yaratirlar.

Kullanilmiyorsa ftp yi kullanarak once dosyalarini cekip sonra yeniden upload etmen gerekir diger yere. MySQL'i de phpmyadmin vb. birsey kullanarak yedekleyip yeni sunucuda gene elle acman gerekir. Her iki taraf FXP destekliyorsa FXP yapabilirsin bu daha hizli olur FTP yerine.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mysql'den veritabanını yedeklesen yeterli olur sanırım, yukarıdaki tavsiyeler çok uzun geldi :) benim hikaye sitem var, başka bir hosta taşırken veritabanını yedekledim, yeni hosta attım scripti kurdum tamamdır. wordpress'in de farklı bir mantıkla çalışacağını sanmam. eğer dediği gibi olmazsa arkadaşın wordpress dökümanlarını inceleyebilirim zaman olursa eğer işini halletmediysen.

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Wordpress'e ek tema veya dil dosyası yüklemediysen sadece veritabanını yedeklemen yeterli. Daha sonra Fantastico destekli bir hosting firmasından hosting alırsın, zaten Fantastico Wordpress'i tek tuşla kuruyor. Sonra da yarattığın yedeklediğin veeritabanını MySQL'e aktarırsın.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
WHM (Webhosting Manager) de "Copy an account from another server" diye bir bölüm var, oradan bu gibi işler halledilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.