İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mercedes AMG Petronas Klasiği

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
Mercedes AMG Petronas Klasiği

• Formula 1 sezonunun 17. yarışı olan ABD Grand Prix’inde Mercedes AMG Petronas yine duble yaptı. 2014 yılı markalar şampiyonu Mercedes AMG Petronas pilotlarından Lewis Hamilton takım arkadaşının önünde ilk sırayı alırken, Nico Rosberg de damalı bayrağı ikinci sırada gördü. Pilotlar sıralamasının tepesinde yer alan Mercedes AMG Petronas pilotları bu sonuçla Formula 1 tarihinde önemli bir başarıya imza atarak aynı sezonda 10. kez duble yapmayı başardılar.
Formula 1 takviminin 17. yarışı olan ABD Grand Prix‘inde Mercedes AMG Petronas, ilk iki sırada yarışı tamamladı. Geçtiğimiz hafta Mercedes AMG Petronas’ın tarihindeki ilk Markalar Şampiyonluğu’na ulaşırken, Lewis Hamilton ve Nico Rosberg elde ettiği puanlarla pilotlar şampiyonasındaki rekabetlerine de devam ettiler.
Yarışa ilk sırada başlayan Rosberg, yarışın birinci bölümünü önde götürürken takım arkadaşı Lewis Hamilton tarafından geçilerek ikinci sıraya geriledi. Hamilton, Rosberg karşısında elde ettiği liderliği yarışın sonuna kadar sürdürmeyi başardı ve bu sezonki 10. birinciliğini kazanmayı başardı. Hemen ardından 2. sırayı alan genel klasman ikincisi takım arkadaşı Rosberg ise aldğı 18 puan ile pilotlar sıralamasındaki yerini korudu. Bu sonuçlar ile birlikde Mercedes AMG Petronas pilotları sezonun bitimine iki yarış kala ilk iki sırayı garantilemiş oldular.
ABD’nin Teksas eyaletinin Austin kentin‘de gerçekleşen 17. yarışın sonunda pilotlar sıralamasında İngiliz pilot Lewis Hamilton 316 puan ile liderliğini sürdürürken, Alman Nico Rosberg ise aldığı 18 puan ile 292 puana ulaştı.
Markalar şampiyonu Mercedes AMG Petronas, bu yarışta aldığı 43 puanla toplamda 608 puana ulaşırken, en yakın rakibiyle arasındaki farkı da 295’e çıkarmış oldu. Formula 1’de bir sonraki yarış 9 Kasım tarihinde Brezilya’nın Interlagos pistinde gerçekleşecek.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst