İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba Güzel Kız

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
teklif3mf.jpg

:D

mayhem

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
güzel bir düşünce :) farklı bir yaklaşım olurdu sanırım denemek lazım.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
istanbul otogardan bilet aldım araba bindikten sonra bi kız kart dağıtmaya başladı kartta: işte konuşamıyorum ailemi trafik kazasında kalbettim kardeşim var bebek onun yemek ihtiyaclarını karşılıyamıyorum yardım istiyorum filan yazıyodu; bende yardım ettim 1 ytl kız parayı aldı kartı geri aldı teşekkür ederim dedi :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
istanbul otogardan bilet aldım araba bindikten sonra bi kız kart dağıtmaya başladı kartta: işte konuşamıyorum ailemi trafik kazasında kalbettim kardeşim var bebek onun yemek ihtiyaclarını karşılıyamıyorum yardım istiyorum filan yazıyodu; bende yardım ettim 1 ytl kız parayı aldı kartı geri aldı teşekkür ederim dedi :D

Nasıl hissettin kendini?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Nasıl hissettin kendini?
enayi gibi :p yok be allah rızası için verdik
bi keresindede dilenciye kagıt 1 ytl vardı cebimde kagıt 1 ytl yide hiç sevmem veriyim gitsin dedim yanlıslıkla cepten 5 ytl cıktı onu verdim yaşlı kadın salak diyince geri aldım :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37

benzer bir olay da benim başıma geldi :)

arnavutköyde konuşamıyorum hastayım vb. yazılarla dolu bir adam geldi. anahtarlık aldım, 1 ytl verdim. eliyle 5 ytl dedi. 5 ytl verdim. ve aynı adam 100m ileride arabasına bindi gitti. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.