İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba iyinet

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Hoşbulduk Teşekkürler herkese.Evet zor yerlerden sormayın bana :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Hocam x=v.t diye bir formül vardı. Unutmuşum iyice. Şimdi siteme uygulamam gerekiyor. yol var, zaman bir de hız. Zamanı neye göre bulacağım. Şimdiden teşekkürler :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Hocam x=v.t diye bir formül vardı. Unutmuşum iyice. Şimdi siteme uygulamam gerekiyor. yol var, zaman bir de hız. Zamanı neye göre bulacağım. Şimdiden teşekkürler :)

Yol = Hız x zaman hocam.Ama birimlerin uygun olması lazım.Yani;

100 km = 50 ( km/ saat ) * 2 ( saat )

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258

Yol = Hız x zaman hocam.Ama birimlerin uygun olması lazım.Yani;

100 km = 50 ( km/ saat ) * 2 ( saat )

hocam zamanı bulmak için zaman=yol/hız yapıyorum bir şeyler yanlış çıkıyor şimdi pm atıyorum.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
hocam zamanı bulmak için zaman=yol/hız yapıyorum bir şeyler yanlış çıkıyor şimdi pm atıyorum.

Dediğim gibi birimler önemli hocam.Yani siz yol için km yi baz alıyorsanız, zaman için dakika yada saniyeyi kullanamazsınız.Pm atın yardımcı olayım.

• Like
Reactions: Eif

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Dediğim gibi birimler önemli hocam.Yani siz yol için km yi baz alıyorsanız, zaman için dakika yada saniyeyi kullanamazsınız.Pm atın yardımcı olayım.

Hocam çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. + rep :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.