İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Yeni değilim ama, sivil hayata yeni olacağım şu askerlikten kurtulduktan sonra...

Merhaba Sivil Hayat,
Merhaba İyinet,
Merhaba Değerli arkadaşlar,
Merhaba Uykusuz geceler...

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Geliyor olacağım 6 gün sonra,
7 gün sonra da geldim olacam :)

Son haftam umarım hep çarşıda geçer.. :p

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Şimdiden hoş geldin :=)
Herkez askere giti geldi bi ben kaldım :D
En iyisi tecili bozmak

tayfun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hosgeldiniz hocam gecmis olsun darısı bizim gibi daha baslamayanların basına:D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Hoş geldin nickin çok tanıdık geliyo ama :) çıkaramadım

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hoşgeldiniz. @developer @gneral

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hoşgeldiniz:)gelmeniz şerefine bi askerlik anısı patlatında keyfimiz yerine gelsin:))

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Taburumuz İç Güvenlik görevi aldığından Doğubayazıt'da idik. 88/1 tertip Er/Erbaşların katılışına müteakip yeni askerleri Katılış Muayenesine götürdüm. Daha sonra bazıları Hastaneye sevk aldı. Ertesi gün sevklerini yazacağım dedi doktor peki dedim askerlerle döndük.
Ben hastane sevklerini aldım ancak Sabah 7de Bl. K. hala uyuyor imzası lazım ki çıkış yapalım.. Ee bu adam uyanmaz yerine ben imza attım ama imza taklidini yaptım.
Hastayı gönderdim. Öğlen oldu 1 otobüs yanaştı tabura, alla alla buda ne dedim. Hasta olan askerler İç Güvenliğe elverişli olmadığı için Merkeze gönderilecekmiş, haydaa gel yak buradan..

Ben askeri sahte imza ile hastaneye gönderdim dedim. Bl. K. şu isimleri hazırlayın dedi, ee ben adamı gönderdim hastaneye dedim. Sonracığıma şu diyaloglar yaşandı :)

- Özcan gidecekler aracın başında topla
- Komutanım bir tanesini hastaneye gönderdik
- Ben sevk kağıdı imzalamadım nasıl gönderdik?
- Ee siz uyuyordunuz kıyamadım yerinize ben imza attım.
- Salak herif, git tutanağını hazırla gel.
- Emredersiniz komutanım :D

Çarşı izinsizliği ile yırtmıştım, ha çocuğa mı ne oldu 1.5 ay daha fazladan burada kaldı :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Taburumuz İç Güvenlik görevi aldığından Doğubayazıt'da idik. 88/1 tertip Er/Erbaşların katılışına müteakip yeni askerleri Katılış Muayenesine götürdüm. Daha sonra bazıları Hastaneye sevk aldı. Ertesi gün sevklerini yazacağım dedi doktor peki dedim askerlerle döndük.
Ben hastane sevklerini aldım ancak Sabah 7de Bl. K. hala uyuyor imzası lazım ki çıkış yapalım.. Ee bu adam uyanmaz yerine ben imza attım ama imza taklidini yaptım.
Hastayı gönderdim. Öğlen oldu 1 otobüs yanaştı tabura, alla alla buda ne dedim. Hasta olan askerler İç Güvenliğe elverişli olmadığı için Merkeze gönderilecekmiş, haydaa gel yak buradan..

Ben askeri sahte imza ile hastaneye gönderdim dedim. Bl. K. şu isimleri hazırlayın dedi, ee ben adamı gönderdim hastaneye dedim. Sonracığıma şu diyaloglar yaşandı :)

- Özcan gidecekler aracın başında topla
- Komutanım bir tanesini hastaneye gönderdik
- Ben sevk kağıdı imzalamadım nasıl gönderdik?
- Ee siz uyuyordunuz kıyamadım yerinize ben imza attım.
- Salak herif, git tutanağını hazırla gel.
- Emredersiniz komutanım :D

Çarşı izinsizliği ile yırtmıştım, ha çocuğa mı ne oldu 1.5 ay daha fazladan burada kaldı :D

D::D:D
güzelmiş ya kıyamamışsın :D

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
GNeRaL, ben senden önce geldim :)
Askerlik bitti.
İkinizde hoşgeldiniz.
Sağolasın @OnurSQL, teşekkür ederim
2 nizi buradan ugurladık ve buradan tekrar hoş geldiniz diyorum. GNeRaL ve Developer
sizleri yeniden görmek çok güzel buralarda ;)
hoşgeldiniz. @developer @gneral
hoşgeldiniz:)gelmeniz şerefine bi askerlik anısı patlatında keyfimiz yerine gelsin:))

Hoşgeldinizleri inşallah Pazartesi günü cevaplayacağım. Kalan günlerimi çarşıda geçireceğim, Pazar akşamı da bindi mi oto ya, ver elini Samsun pazartesi sabahı.. O zaman tam anlamıyla hoşbuldum diyebileceğim, özgürce, bilgisayarımdan...

Çalışma ortamı gayet güzel, benim gibi sonradan başınıza getirilen sinir bozucu bir astsubayınız yoksa mükemmel şekilde geçer.

Çalışma ortamıyla ilgili;
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=askerde+yazici+olmak/@gneral
ve
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gneral/@gneral

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hosgeldiniz gecmis olsun darısı bizim gibi daha baslamayanların basına

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.