İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhabalar

firatt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar benim adım fırat.20 yaşındayım ve istanbulda oturuyorum.Bir mesleği işi gücü olmayan birisiyim ve 1 hafta sonra askere gidecem.Allahın izniyle askerden geldiğimde web tasarım ve programlama kursuna gidip iyice bu işi öğrenmek istiyorum.Bunu bir hobi değil bir meslek olarak istiyorum.

Bu arada,İstanbul'da bildiğiniz veya duyduğunuz iyi bir kurs yeri varmı ? Fiyat önemli değil.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Hoşgeldiniz. İstanbul gibi bir yerde kurs bulmak zor olmasa gerek. BilgeAdam ı bir araştırın

firatt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hoşbulduk Teşekkürler,İstanbul'da çok kurs var bulmak zor değil fakat hangisi daha iyi eğitim veriyor onu araştırıyorum.

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Foruma hoşgeldin.Düşüncelerin güzel ancak askerlikten sonra aynı kalır mı? :D

firatt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hoşbulduk.Düşüncelerimin değişeceğini sanmıyorum çünkü bilgisayarla uğraşmayı iki üç kod yazmayı seviyorum :)

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hani ne biliyim seviyorsun iyi güzelde bence sadece bilgisayar üzerine yoğunlaşman doğru değil.Seni her zaman garanti altına alacak bir meslek seç yanındada bilgisayarı hobi olarak geliştir.Çünkü bilgisayar sektörünün sağı solu belli olmaz ki kendini sürekli geliştirmezsende nankörlük yapar.İlerde çocukların ve ailen olduğunda onları maddi olarak geçindirebilicek ve mutlu edebilecek bir meslek seçmen daha doğru olur bence ama senin düşüncen senin hayatın yanlışlarda senin doğrularda ;)

firatt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısın doğru diyorsun ama ben yalnız yaşamayı seçtim, ev çocuk geçindirmek bana göre değil.Bilmiyorum belki ileride evlenmek isterim pat diye ama sağlam bir işim gelirim olmadan asla evlenmicem.Yinede dediğim gibi şimdilik bilgisayarla başlıyacam,ileride neler olur bilemeyiz :)

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben yanlız yaşamayı seçtim yanlız ölücem :D:D her türk insanının klasik sözleridir 4 - 5 sene sonra bi bakmışsın evlenmiş birde çocukları olmuştur :D:D Bilemiyorum sağlam bir gelirin olmadan evlenmeme fikri çok iyi ama ne yapacaksan bir an önce planlaman lazım zaman seni beklemez ;)

firatt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben evlilik konusunu en sona bırakıyorum,her yaşda evlenilir.Tek düşüncem bir işim olsun.Evlenip evlenmiyeceğim ozaman belli olur :)

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Her yaşta evlenilir ancak 30 - 35 yaşına geldiğinde hangi ara çocuğun olacak.Bana göre çocuğunun yaşına ne kadar uzak olursan o kadar onun çağından geri kalacaksın ve onu anlaman zor olacak.Bilmiyorum benim düşüncem böyle :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.