İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MertMühendislik SAT-KAZAN KAMPANYASI

M

MertMuhendislik

Misafir
Güzel bir kampanya ile sizlerle bulusmak istiyorum sat-kazan kampanyasi nedir?;

Sat-kazan kampanyamizda sirketimize ait web paketlerimizden birisini arkadasiniza satiyorsunuz biz size ayni paketi hediye ediyoruz bu uygulama sadece web paketlerimiz icin gecerlidir paket hakkindaki bilgilerimiz su sekildedir;

Paketlerimiz ;
Paket1:
Alan :25 mb
Bandwith :2gb
Pop3mailadeti :10
Kontrol Paneli :plesk
Yıllık ücret :15$+kdv

Paket2:
Alan :50 mb
Bandwith :3gb
Pop3mailadeti :10
Kontrolpaneli :plesk
Yillik ücret :30$+kdv

Paket3:
Alan :100mb
Bandwith :4gb
Pop3mailadeti :20
Yillikücret :60$+kdv

Paket4:
Alan :200mb
Bandwith :8gb
Pop3mailadeti :20
Yillik ücret :120$+kdv

Paket5:
Alan :400mb
Bandwith :10gb
Pop3mailadeti :25
KontrolPaneli :plesk
Yillikücret :240$+kdv

Tüm Linux Hostlarinda Standart Özellikler;
Hosting Kontrol Paneli : Plesk
E-Mail Özellikleri :Tüm E-mail'lerinize POP3 ve Webmail Erişimi
Kendi POP3/SMTP Serverınız (mail.alanadi.com)
Sınırsız E-Mail Yönlendirme
Sınırsız E-Mail Cevaplayıcı
Diğer Özellikler :Web Tabanlı Dosya Yöneticisi
24/7 FTP Erişimi
Özel Hata Sayfaları oluşturabilme
Şifreli Klasör Yaratabilme
Web Site İstatistikleri
Frontpage2002 Desteği
Shockwave-Flash Desteği

Not:iletisim icin [email protected] mail yada msn yoluyla ulasabilirsiniz.

Telefon:0312 480 66 22 (pbx) 0312 480 66 32 (fax)

Not2:Kampanya süresi 30 aralik'a kadar gecerlidir.

Not3:Mermuhendislik.org ankaranin güzide olusumlarindan biridir cok yonlu hizmetler vermektedir satilan her
paketimiz icin fatura kesilmektedir.

Not4:paketler ve diger hizmetlerimiz hakkinda detayli bilgi icin www.mertmuhendislik.org adresini inceleye bilirsiniz

burakmert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu mert isimli arkadaşımızın matematiği zayıf..mühendis falan olamaz..

Alan :200mb,Bandwith :8gb,Pop3mailadeti :20
Yillik ücret :120$+kdv

Alan :400mb,Bandwith :10gb,Pop3mailadeti :25
Yillikücret :240$+kdv

200 mb + 2 gb band + 5 pop3 için 120 dolar ekstradan vericem.
helbuki yine 120 dolara
200mb + 8gb band + 20 pop3

çok zeki insanlarımız var

M

MertMuhendislik

Misafir
1-Mühendislikle bilgisayarin ne alakasi var yazmis bir arkadas ben bilgisayar mühendisiyim , MertMühendislik 2000 yilinda bilgisayar destekli güvenlik teknolojileri endüstriyel kapi sistemleri bilgisayar donanimlari bazinda olusmus bir gruptur internet hizmetleri verdigimiz icin ornek veriyorum icinde "host" "hosting" kelimeleri gecen bir domain mi almamiz gerekiyor ?

2-Url'yi yanlis yazmis olabilirim bu bir insanlik ayibimidir zaten mailimi belirtmisim akilli bir insan dogru bir url ile giris yapip nazikcede urlnizi düzeltiniz diyebilirdi.

3-Matematigim yanlis felan degil keyfimin kahyasimisiniz paketlerimi sorguluyorsunuz paketlerin özelliklerini yazdim herhangi bir illegal durummu varda matematigim yanlis diyorsun sanane benim paketlerimde? sen once yillik 2 trilyon islem gücüne sahip bir sirket'e sahip ol (merak edenler vergi dairesinden sirketi sorgulatsin) daha sonra gel burada matematigin yanlis diyip ahkam kes.

4-Bos postlar atilmasin sadece ilgili ve ihtiyaci olan arkadaslarin postlarini bekliyorum.

5-İyi calismalar.

burakmert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yıllık 2 trilyon işlem gücüm olsa 10 dolara hosting satmam sağa sola..

bide mühendissem ve kafam çalışıyosa
1 litrelik kolayı 1,3 milyona satarken
2,5 litreliği 2.3 milyona satarım.

cocacolada zeki mühendisler var demekki ahaha

M

messmedia

Misafir
sanırım sizin işyerinizi dikmen yada o tarafta görmüştüm, bana kalırsa hata sizde gelip burada çoluk çocukla muhattap oluyorsunuz, onlar her mesajda bir laf sokmayı, birşeyler saçmalamayı matah birşeyler sanarlar.

M

messmedia

Misafir
burakmert' Alıntı:
yıllık 2 trilyon işlem gücüm olsa 10 dolara hosting satmam sağa sola..

bide mühendissem ve kafam çalışıyosa
1 litrelik kolayı 1,3 milyona satarken
2,5 litreliği 2.3 milyona satarım.

cocacolada zeki mühendisler var demekki ahaha

arkadaş ticaretten anlamadığın kesin.

F

fenerli

Misafir
MertMuhendislik' Alıntı:
4-Bos postlar atilmasin sadece ilgili ve ihtiyaci olan arkadaslarin postlarini bekliyorum.

bu forumda üye olup birinci mesajında host hizmeti satışı ile ilgili ilan veren herkesin başına aynısı gelir, bu forum başlığında geçmiş günlerde çok ilginç şeyler yaşandı bu yüzden de herkes tepkili bir miktar.

(kişisel düşüncem ise hosting satışı yapan firma herhangi bir forumda host satışı ile ilgili başlık açan değil, reklam veren veya kendi host satışı yaptığı sitede kişilerin host ihtiyacı ve host ile ilgili sorunlar üzerine forum açan olmalıdır, sana gelen bir tepkide benim cirom şu kadar demen ise hiç profesyonelce değil)

burakmert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:
arkadaş ticaretten anlamadığın kesin.

sen çok anlıyosun eferin..

3 milyona 1 ekmek arası döner
6 milyona 1,5 ekmek arası döner satıyorum.
varmı almak isteyen ?

M

MertMuhendislik

Misafir
Halen bos post atilmasin diyorum cok ilginc mertmuhendislikin bir cok alanda b ekibi oldugu gibi ben bilisim bolumunde gorevli bir yetkiliyim bir hizmet verecegimizde forumdaki bu hir gür cikartip 10 dolara host satmam diyen insanlardanmi onay alacagiz? ozaman turkticaret.net vs'de 10 dolar icin kasip durmasin yada onun gibi bir cok firma biz zaten web dizayn islemlerimizi yaparken bayisi oludugumuz büyük firmalardan hostlarimizi aliyorduk daha sonra kendi makinalarimiz üzerinden islem yapmaya gerek duyduk bu hir gür nedendir anlamam bizim hedefimiz bütün sektorlerde var olmak cünki biz bunu hizmet kalitemiz anlasiyimiz ve gücümüzle yapabilecegimize inan bir olusumuz.
ve tekrar etmekte fayda goruyorum:

BOS POST ATİLMASİN.

M

messmedia

Misafir
MertMuhendislik' Alıntı:
Halen bos post atilmasin diyorum cok ilginc mertmuhendislikin bir cok alanda b ekibi oldugu gibi ben bilisim bolumunde gorevli bir yetkiliyim bir hizmet verecegimizde forumdaki bu hir gür cikartip 10 dolara host satmam diyen insanlardanmi onay alacagiz? ozaman turkticaret.net vs'de 10 dolar icin kasip durmasin yada onun gibi bir cok firma biz zaten web dizayn islemlerimizi yaparken bayisi oludugumuz büyük firmalardan hostlarimizi aliyorduk daha sonra kendi makinalarimiz üzerinden islem yapmaya gerek duyduk bu hir gür nedendir anlamam bizim hedefimiz bütün sektorlerde var olmak cünki biz bunu hizmet kalitemiz anlasiyimiz ve gücümüzle yapabilecegimize inan bir olusumuz.
ve tekrar etmekte fayda goruyorum:

BOS POST ATİLMASİN.

bu mesajdan anlaşılıyor ki sizden hiç bir BOK olmaz ;)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
messmedia
onlar her mesajda bir laf sokmayı, birşeyler saçmalamayı matah birşeyler sanarlar.

üzücü bir cevap laf sokmak degil işte bu bir hatadır biz hataları ayıklarız. burada bu forumda host ile acılan başlıklarla alakası yok bu işin adam istediginide yazar cogunlukla eleştiriliyor olabilirler normaldir.

MertMühendislik

1-Mühendislikle bilgisayarin ne alakasi var yazmis bir arkadas ben bilgisayar mühendisiyim , MertMühendislik 2000 yilinda bilgisayar destekli güvenlik teknolojileri endüstriyel kapi sistemleri bilgisayar donanimlari bazinda olusmus bir gruptur internet hizmetleri verdigimiz icin ornek veriyorum icinde "host" "hosting" kelimeleri gecen bir domain mi almamiz gerekiyor ?

Güzel ALLAH daha çok versin mühendislik şirketine ama host hosting diye bir alan adı alma ( paran israf olmasın ) mühendislik sitesinin içinde gruplarını tek tek belirt. inşaat sektörü bilgisayar sektörü web yazılım programlama hosting vs.. diye bu sayede senin hangi işi yaptını anlarız bizde ama şu anda siteye girince herşey hosting üzerine tek bir tane "Güvenlik Sistemleri" koymuşsun..

PS : Burada kimse ahkam kesmiyor.. herkez düşüncesini açıklamada özgürdür. Bu forumda hosting satman istisnadır. Buraya başlık açmışsan eleştirileri kabul etmiş sayılıyorsun. Reklam yaparak satmak istiyorsan forumlarada degilde 468/60 vb gibi reklamları dene.

M

MertMuhendislik

Misafir
"Güzel ALLAH daha çok versin mühendislik şirketine ama host hosting diye bir alan adı alma ( paran israf olmasın ) mühendislik sitesinin içinde gruplarını tek tek belirt. inşaat sektörü bilgisayar sektörü web yazılım programlama hosting vs.. diye bu sayede senin hangi işi yaptını anlarız bizde ama şu anda siteye girince herşey hosting üzerine tek bir tane "Güvenlik Sistemleri" koymuşsun.. "

siteyi adam gibi incelemedigin ortada sirket bilgilerine bakarsan diger hizmetlerle ilgili sitemizde mevcut.

VE HALEN TEKRAR EDİYORUM BASLİGİ ACTİM YER HOSTİNG VE İNTERNET SERVİS SAGLAYACİLARİ BEN BASLİGİMİ ARKADASLAR GORUSLERİNİZİ BEKLİYORUM DİYEMİ ACMİSMİYİM? BEN KAPMANYA İLE İLGİLİ BİLGİ VERMİSİM SADECE BU KAPMANYAYİ MERAK EDEN YADA HİZMET ALMAK İSTEYEN KİSİLER İCİNDE İRTİBAT ADRESLERİMİZİ VERDİM HALEN NE TARTİSİLİYOR? ACİK VE NET SANİRİM SOYLEDİKLERİM?..

3.KEZ BOS POLEMİK POSTLARİNİZLA FORUMU KİRLETMEYİN.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Yine Belirtiyorum

Burda yazan herkesin zaten ya bi reselleri, ya bir server'ı var.

Bu Forum Hosting Satıcısına Doyduğu için her yeni hosting satıcısı tepki görüyor

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KAZI-KAZAN KAMPANYASI

KAZ bol kazıyın kazanın hadi ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.