- Reaction score
- 0
mesaj editlemek istediğimde edit section 'ı yok...
sadece bende bir problemmi bu yoksa herkesde mi
sadece bende bir problemmi bu yoksa herkesde mi
Aforizmalar' Alıntı:Mesaj editleme düğmesinin kaldırılması büyük bir yanlış. Biraz daha geniş ve detaylı düşünülerek edit düğmesinin aktifleştirilmesini talep ediyorum.
Bu konuda bende aynı fikirdeyim.Aforizmalar' Alıntı:Mesaj editleme düğmesinin kaldırılması büyük bir yanlış. Biraz daha geniş ve detaylı düşünülerek edit düğmesinin aktifleştirilmesini talep ediyorum.
iyinetadmin' Alıntı:Mesaj editleme opsiyonunu kaldirdim.
Bu ozelligi kullanarak forum kurallarini once ihlal eden sonra da bisey yapmamis gibi mesajini editleyenler oldu.
Mesajinizda editlemeniz gereken bir durum oldugunda ek bir mesaj ile yazim hatasi yaptiginizi belirterek dogru yazilimi ekleyebilirsiniz.
Edit edilen mesajlar forum yoneticileri tarasindan da gorulemedigi icin bu edit butonu kaldirilmistir.
Mesaj yazarken lutfen yazim kurallarina dikkat ediniz ve mesajiniz postalamadan once okuyunuz.
*siber*' Alıntı:repledim seni tathtakale ilk defa da kullandım. Ne işe yarıyorsa
Mod ve Admin ler verebiliyor.Skeleton' Alıntı:aaa bir tane daha -rep almışım ): bir tek admin veriyordu di mi bu -repi