İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mesaj Kalabaligi

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Admin ve Modlar ,

Demek istedigim sey , bir kullanici baslik aciyor ve bu basligin altina konuyu dagitan mesajlar atiliyor. Mesela birisi bir konu aciyor ben sunu nasil yaparim diye diger kullanici usttekinin imzasina laf soyluyor digeri senin siteni begenmedim vs.vs. gibi seyler bu tip mesajlari konulardan silerseniz sevinirim. Neredeyse konu basina 10+ mod var fakat konudaki sacma mesajlar ile ilgilenen kimse yok. Tabiki bu durumda kullanicilarinda sucu buyuk eger sizin bir sorununuz varsa yeni bir konu acin veya pm ile sorununuzu sorununuz olan kisiye bildirin. Umarim bu tip hatalara modlar daha cok hassasiyet gosterirler.

Saygilarimla.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O dediğin kalabalık mesajlar ekranda göründüğü kadar yer kaplamıyor database de. Herkes halinden memnun onun bunun mesajlarını silerlerse millet forumdan soğur.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DB beni ilgilendirmiyor zaten insanalarin sacma mesajlarini okumak zorunda kaliyoruz her balslikta. Insanlar buraya konulari dagitmak icin geliyorlarsa hic gelmesinler

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biraz hoşgörü ile görmezden gelmeni tavsiye ederim. Bu forum herkese açık ve bazı kişilerin tarzı buysa forum sahibide dahil kimse birşey diyemez.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben her zaman cogunluga uyarim baskalari bir sey soylemiyorsa demekki bu durumdan hosnutlar o zaman bende bir sey diyemem

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.