İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Şu an iyinet te(bu mesajla beraber) 25 tane mesajım var ama profil den girince bomboş gözüküyor.vBulletinden iyi anlarım ama burayı anlayamadım :confused:

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Evet " 0 " olarak görünüyor. Sepulchral senin verdiğin linke tıklayınca bulunamadı diyor.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
@sepulchral verdiğiniz linke tıklayınca

Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir Arama kriteri (Aranacak Kelime) vererek tekrar deneyin.
diyor.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Verdiği link senin yazdığın mesejlarda arama yapıyor. Ama mesajın olmadığı için bulamıyor. Yani profilinde 0 mesaj göründüğü için bulamıyor.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
@peep

Sizin verdiğiniz linkten çıkıyor.Benim sorunum bu değil bende usercp den görebiliyorum ama profilde niye böyle bi sorun oluştu daha önce gözüküyordu.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Nasıl oluyor peki?

Benim profilim'e tıklandığında webster. nickli üye yerine webster nickli üyenin profilinin açılması ?

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Neyse artık kurcalamıyorum.Buraya bakıp ta tüm post atan arkadaşlara teşekkür ediyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.