Dostlar, "mesothelioma" denen bir asbest kanseri var ki, PPC arama motorlarında tık başına $50 gibi bir bid oranına yükselmiş. Geçen ay Overture'da 238,774 kişi de bu kelimeyi aramış. Google'a baktım, ölçtüm, biçtim; "mesothelioma" için ilk çıkan sayfa yalnızca PR5. Ben de mesothelioma ile ilgili bir site yapayım dedim... Adresi http://www.mesotheliomacouncil.org/
Sizce nasıl olmuş SEO ve tasarım açısından ve bu genel olarak iyi bir fikir mi acaba dostlar? Sizce rekabet edebilir miyim? Bana rekabet edebilmem için önereceğiniz yöntemler fln var mıdır?
Teşekkürler!
Not: Daha sitenin "Mesothelioma Definition" kısmının altındaki FAQ ve web resources kısımları hazır değil, FAQ linklerine tıklamayınız
Sizce nasıl olmuş SEO ve tasarım açısından ve bu genel olarak iyi bir fikir mi acaba dostlar? Sizce rekabet edebilir miyim? Bana rekabet edebilmem için önereceğiniz yöntemler fln var mıdır?
Teşekkürler!
Not: Daha sitenin "Mesothelioma Definition" kısmının altındaki FAQ ve web resources kısımları hazır değil, FAQ linklerine tıklamayınız