İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Messen SEO Nedir?

GoogleDoktorum

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mayıs 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhabalar;
Çok önceden birçok webmaster forumlarında MessenSEO Adlı yeni SEO çeşidinden bahsetmiştim.Tatil dolayısıyla konumu biraz gecikti.Yazmak bugüneymiş.Aslında sizler için kanıtta hazırlamıştım fakat tatitl dolayısıyla aksamalar oldu.MessenSEO’nun inceliklerini okudğunuzda.eee biz bunları biliyorduk diyebilirsiniz.Doğal karşılayacağım çünkü MessenSEO Sosyal medya ile bağlantılı bir SEO Çeşididir.Fazla uzatmadan başlayalım.


MessenSEO Nedir?
MessenSEO Ssosyal paylaşım siteleri kullanarak daha fazla hit elde etmektir.Sadece sosyal medya değil birçok bilgisayar platformu ile ziyaretçi sağlayabilirsiniz.Bunlar arasında;skype,messenger,facebook,twitter,friendfeed vb. sosyal medya araçları veya platformları mevcuttur.


MessenSEO Yapabilmek İçin Nelere Sahip Olmalıyım?


MessenSEO Nasıl yapılırdan önce MessenSEO’yu yapabilmek için bazı özelliklere sahip olmanız gerekir.Mesela;
1-Hayalgücünü kullanabilme
2-Araştırmacı özellikte olma
3-Kelimeleri güzel(süslü) kullanabilmek (abartı sanatıda dahil)
4-Sosyal medya platformlarına üye olmak
5-Belirli bir çevreye sahip olmak.




MessenSEO Nasıl Yapılır?
Esas konumuza geldik.Yukarıdaki özelliklere sahipseniz;MessenSEO Uygulamasını yapabilirsiniz demektir.MessenSEO iki türlüdür.


1-Masum MessenSEO
2-Kurnaz MessenSEO


Sırayla bunların nasıl yapıldığını anlatmakta;


1-Masum MessenSEO: Masum MessenSEO sosyal paylaşım sitelerinde ve programların hit çekmektir.Bunu nasıl yapacağınızı maddeler halinde inceleyelim
Yukarıdaki maddeleri ele alarak gerçek fakat süslü kelimelerle sitenizden linkleri sosyal medyada paylaşırsanız ek link demektir.
goo.gl sayacına göre günlük 300 hit kazanabilirsiniz.Tek yapmanız gereken hayal gücünüzü kullanmak.

2-Kurnaz MessenSEO:
Aslında insanları kandırarak sadece sayaç sayısını yükseltmeye yarayan bir yöntem fakat yolladığınız kişiler arasında sitenizin konusuyla ilgilenen ziyaretçi bulursanız kalıcı 1 hit elde etmiş olursunuz.Peki bunu nasıl yapacağız? Maddeler Halinde inceleyelim;
  • Sözlük sitelerinde sitenizin adresini kısaltma servisi ile kısaltın daha sonra kelimelerle süslü bir metin yazarak Sözlük sitelerine,sosyal paylaşım adreslerine,messenger’ınızda bulunan insanlara daha birçok yere sürekli olarak bu linki süslü metinle yollayın.
  • Mesela; “Sizde toshiba laptop sahbi olmak ister misiniz? Çekliimize hemen katılın; Kısa Sürede Google'da Yükselmek! | Google Doktorum” gibi…
Evet MessenSEO’nun 2 türünü de öğrenmiş olduğunuz.Dediğim gibi hayalgücünüze,edebiyatınıza ve zekanıza bağlı bir SEO olduğu belki biz bunu biliyorduk diyebilirisiniz.Fakat bu makaleden sonra MessenSEO’yu daha etkili kullanacaksınız.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Kaynak:
http://www.seoforumum.com/Konu-messen-seo-nedir.html

Ekleme: 11 görüntüleme ve sıfır yorum için teşekkür ederim arkadaşlar...
 

srhnyldz

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2011
Mesajlar
458
Reaction score
5
Konum
Kuşadası
Bu yöntemleri biliiyorum. Ayrıca kullanıyorumda (kandırmaca olanı hariç) ama adının messenseo olduğunu sizden öğrendim :D

yazı için teşekkürler :)
 

yuKKo

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mayıs 2011
Mesajlar
96
Reaction score
0
Konum
Antalya
Biz buna SEM diyoruz. İsmini degistirmissiniz.:D
yuKKo Ganioglu
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst