Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)

cyxe

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2007
Mesajlar
39
Reaction score
0
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)

Arkadaşlar bu sorunu alıyorum sürekli, konuyu açmadan 1 gün boyunca araştırdım, bir sürü şey yazılmıs konu hakkında her birini denedim çözüme ulaşamadım bana yardım edebilecek birisi var mi ?
 

FatihGUNGOR

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
8
Reaction score
0
Windows Live Messenger 2009'da "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013), 'Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz.', 'Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.', 'Bilgisayarınızın ses kartı yok veya bir ses kartı seçilmemiş.'" gibi hatalar için sunabileceğim çözüm önerisi şimdilik aşağıdaki gibidir:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

fix01.png


Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:


Alıntı:​
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

fix02.png


Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

Alıntıdır
 

cyxe

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2007
Mesajlar
39
Reaction score
0
Dostum bunu denedim olmuyor. Denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Başka ne olabilir?
 

egemar

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4
Reaction score
0

arkadaşlar ne yaparsanız yapın bu sorunu kimse bilmiyor bilen yok bilgisayarcılar bile bilmiyor bilgisayar teknik servis sahibi adamlar lisans sahibi olmuş ama bu sorunun nerden olduğunu bilmiyor format attım yeniden kurdum ne yaptımsa olmuyor bu arada sakın ha sakın yukardaki alıntıyı sakın denemeyin adam dalga geçiyor yalan ne varsa sallamış sakın ola onun anlattığı fatih güngör kardeşin anlattıklarını sakın ha uygulamayın bilgisayarınız bir anda bir daha msn inizdeki kişilerinizi göremezsiniz ve bilgisayarınız çok ciddi bir sorunla karşılaşır ben uyguıladım aman siz uygulamyın aman ha adam ne varsa sallamış bilmiyor sakın ha dalga geçiyor milletle kısacası bu olayın nasıl çözüldüğünü bilen yok ben dahi halaaa sorunu çözemedim format attırıp kurdurdum ne yaptımsa olmadı eğer bu olayı çözen varsa yazsın ciddi bişekilde faydalanalım
 

nalpagutt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
28 Kasım 2010
Mesajlar
131
Reaction score
1
Pc nin saati ileri yada geri olunca bu hatayı bende alıorum :)

Not: 1-2 dakika deil genellikle bazı sorunlardan 1 2 yıl geri atar
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
arkadaşlar msn de ileti alıpta ileti gönderemeyenler var mı?
 

fedakar_42

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
format atınca çözüme mi ulaştında tek çözüm format diyorsun kardeş??? bilip bilmeden yorum yazmayalım lütfen. bilen yazsın bilmeyen okusun. format da attım aynı hata devam ediyor 3 gündür sinir oldum iyce.

çözümünü bilen biri varsa yardımını bekliyoruz arkadaşlar..
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
proxy adresi vs varsa onları silin, internet explorerde proxi kaydettiğim için açılmıyordu msn, benzer bir hata raporu veriyordu aynısı mı tam hatırlayamıyorum.

explorer de çok nadir kullanırım, mozilla açıktır sürekli. DNS, ip ne varsa otomatik al işaretleyin düzelmesi lazım.
 

dereli-bjk

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
183
Reaction score
1
Konum
konya / bozkır
C:\Documents and Settings\admın\Local Settings\Application Data\Microsoft Windows Live ,Windows Live Contacts ,messenger klasörleri silinecek
C:\Documents and Settings\admın\Application Data\Microsoft klasöründe MSN Messenger ,Windows Live klasörleri silinecek
C:\Documents and Settings\admın klasöründe bulunan Contacts klasörünüde silerde msn açılır aynı sorun bende vardı sildim düzeldi ama başka çözüm varsa bilmiyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst