İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Messi domaini gitti gidiyor

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
15082.jpg

Domain: LionelMessiah.COM
Bitiş : 13/Nisan/2011
Başlangıç Fiyatı: 10 TL
Minimum Artış: 2 TL

Hemen Al: 60 TL
Firma : NETFIRMS (Domain panelden teslim edilmez, başka firma için transfer kodu verilir. Transfer ücreti aynı zamanda domainin 1 yıllık uzatması olduğundan alıcıya aittir. örn: godaddy 7.67 usd)
NOTLAR: O biiiiirrr... yok böyle bir şey
----------------------------

11237.jpg

11266.jpg

ihale bitiş: son tekliften 24 saat sonra
Ödeme (+30 trader) paypal, Garanti, Yapı Kredi

T

trgy

Misafir
Gerçekten merak ediyorum bu domainin ekstra özelliği nedir? lionelmessioh.com ile farkı mesela? Ciddi ciddi soruyorum merak ettim.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Bazi spor gazeteleri Lionel "the Messiah" Messi olarak baslik atmislar..

aynen böyle.. bizdeki spor basını klişeleri gibi.. messi'nin coştuğu her maçın ardından durum budur.

11237.jpg

11266.jpg

konu içi: son ikiden sonra bu konuyuda farklı bir kullanıcı imzasıyla görünce gayri ihtiyari "yine ne oldu ..." dedim. böyle gider galiba

T

trgy

Misafir
aynen böyle.. bizdeki spor basını klişeleri gibi.. messi'nin coştuğu her maçın ardından durum budur.

konu içi: son ikiden sonra bu konuyuda farklı bir kullanıcı imzasıyla görünce gayri ihtiyari "yine ne oldu ..." dedim. böyle gider galiba

Birşey daha öğrenmiş oldum kusura bakma konunu böldüğüm için. :)

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
problem yok. "bu domain jenerk değil" denilince biraz asabım bozuluyor sadece :)

satış yepyeni resimli kanıtlarla güncel.

ee ama jenerik değil hakkaten bu domain. o kadar domain satışı yapıyorsun jenerik domain nedir bildiğine eminim. Hurriyet gazetesi acun alıcalinho diye başlık atsa acunilicalinho.com jenerik domain mi olur olmaz. jenerik domainin anlamı farklı.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
ee ama jenerik değil hakkaten bu domain. o kadar domain satışı yapıyorsun jenerik domain nedir bildiğine eminim. Hurriyet gazetesi acun alıcalinho diye başlık atsa acunilicalinho.com jenerik domain mi olur olmaz. jenerik domainin anlamı farklı.

oradaki atıf bir önceki satışla alakalıydı. domain zaten jenerik değil. yanlış anlaşılma var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.