İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Meta tag hakkında soru?

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben site açıklaması ve anahtar kelimeleri meta taglara yazdım googlde açıklama ve kelime çıkmıyor ana sayfadaki tanıtım yazısı ve açıklama bide altraftaki hakkımızda reklam ver yardım vs. onlar çıkıyor neden böyle oluyor .. Başka nedenlerden dolayımı yoksa başka bir şeymi detaylı anlatırsanız sevinirim :)

Uyarı : Bu konuyu açacak yer bulamadım seo kategorisinden burayı uygun buldum Bu soruyla ilgili uygun yer varsa taşırsanız sevinirim :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
anlattıklarından hiç bir şey anlamadım.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Arkadaş galiba diyoki; meta description'da kullandığı açıklama google'daki indekslerinde çıkmıyor..

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam :D dedim ki şimdi benim sitemde meta taglara
<title>Başlık</title>
<meta name="keywords" content="Anahtar kelime" />
<meta name="description" content="Açıklama" />
Aynen bunları yaptım ama googlde Bunlar çıkmadı bunların yerine index dosyasındaki ne yazı varsa google hepsini aldı ve arama motorunda çıkardı anlatabildimi ?????

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bunun üzerine bir sürü soru sorabilirim. En iyisi siteni yaz bakayım :)

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam sitemdeki dosyaları kaldırdım kodlamada bi kaç sorun vardı :( ... Yada şöyloe desem daha iyi olur şİMDİ GOOGLE'de açıklamam tek googlede çıkması için ne yapabilirim oldumu?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Olmadı. Sistemin Nedir? Eklenti kullanıyor musun? Sayfaların cache alıyor mu? Descriptionu düzenledikten sonra bot gelmiş mi.........

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Adresi görmeden yorum yapmak zor.

rohat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam adresi versem index sadece img kodlarından oluşuyor yazı ana sayfada hiç yok bide link meta taglar direk olduğu gibi gözüküyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
Hocam :D dedim ki şimdi benim sitemde meta taglara
<title>Başlık</title>
<meta name="keywords" content="Anahtar kelime" />
<meta name="description" content="Açıklama" />
Aynen bunları yaptım ama googlde Bunlar çıkmadı bunların yerine index dosyasındaki ne yazı varsa google hepsini aldı ve arama motorunda çıkardı anlatabildimi ?????

aaaa bu sorun bende de var
desc google da çıkmıyor, oysa ki headerde metalarım var, garip bi durum

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
konu günceldir, ayrıca bir sitenin google infosunun çıkmaması ama site adresini veya kelimesini yazdığında ilk sırada çıkması ne oluyor, ben sitemi kurduğumdan beri böyle
1 yılı geçti hala öyle

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
konu günceldir, ayrıca bir sitenin google infosunun çıkmaması ama site adresini veya kelimesini yazdığında ilk sırada çıkması ne oluyor, ben sitemi kurduğumdan beri böyle
1 yılı geçti hala öyle

depresan descriptionların çok uzun yada çok kısa olabilir. wm toolsdan html önerileri kısmından kontrol et. Sitenin infosu var. www siz dene.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
metalarım uzun değil, kısada değil, info aldığın linki gönderirmisin

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
allah allah
3 tarayıcıdan baktım infom yok

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5