Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar normalde meta description sadece ana sayfa indexinde görülür. Ama benim tüm indexlerimde meta description um gözüküyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?
Hayır bununl bir alakası yok. Ben indexlerde yazının ilk birkaç cümlesinin göründüğü yeri söylüyorum. Orada benim description gözüküyor. Bunu nasıl eski haline çevirebilirim?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.