İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Metro Turizm'in -10 derece soğukta yolcu taşıması

ADM_iyi

0
Onaylı Üye
Katılım
26 Şubat 2003
Mesajlar
122
Reaction score
39
Geçtiğimiz ay Samsun'dan yola çıkarak Çorum, Kayseri, Kahramanmaraş ve Gaziantep güzergahına devam eden Metro Turizm otobüsünde yaşanan akıl almaz durumdur.

Samsun'a sınava giden öğrenciler için ek sefer düzenlenmiş ve bekledikleri sayıda yolcu toplanmayınca saat 22:00 - 23:00'teki seferleri iptal edip tümünü 24:00'teki otobüse aktarıyor. İnsanlar soğuk havada saatlerce bekletiliyor.

Otobüsün elektrik aksanı çalışmıyor. Klima çalışmıyor. Bu kadar uzun yolculukta hiç mola verilmiyor. Bunun nedeni yolcuların dışarıda birbirleri ile konuşup organize olmaları ihtimali. Aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere otobüsün termometresinde `sıcaklık -10` görünüyor. Hissedilen sıcaklık bunun çok çok altında.

metro--10.jpg


Yolcular donmamak için uyumuyorlar. O kadar söyleyeyim.

2015 yılında çıkan haberlere göre metro kazalarında 1568 kişi hayatını kaybetmiş. Bu 4 yıl öncesine kadar sadece ölenlerin sayısı. Yaralı sayısı en az bunun 4-5 katı. Son 5 yıldır da metro turizmle ilgili istatistik tutulmuyor. metro turizmde kaç kişi öldü

Bu kadar rezil bir şirketi bundan böyle bir daha kullanmama kampanyası başlatıyoruz. Sizin de kampanyaya destek vermenizi bekliyorum.
 

ŞeMSi

Empatik
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2016
Mesajlar
788
Reaction score
112
Konum
Hatay
Çok isabetli bir kampanya ben de destek veriyorum.
 

marasli-baskan

Onaylı Üye
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
98
Reaction score
32
Konum
Erzincan
1600 kişiden fazla insanın öldüğü bilindiği halde bu firma nasıl hala iş yapabiliyor?
AŞTİ'de bir dev afiş vardı. Afişte Türkiye'nin en güvenli otobüs işletmesi Metro ifadeleri vardı.
Şaka mısınız siz ya?
 

cyberyakup

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Haziran 2017
Mesajlar
16
Reaction score
3
Rezil bir firma. Kim ne derse desin adamlar işine devam ediyor ve insanımız genelde zorunlu şartlardan dolayı tercih ediyorlar bu firmayı. Ankara-Gaziantep yolculuğum oldu anlatmak bile istemiyorum.
 

Flamengo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
13 Ekim 2009
Mesajlar
549
Reaction score
26
Konum
Yozgat
Böyle bir firmanın ülkenin en geniş otobüs ağına sahip olması, hiç bir firmanın gitmediği yerlere sadece bu tabut şirketinin gitmesi ağlanacak bir durum. Yetkililer neden ses çıkarmıyor acaba? Kesin bir işbirlikleri vardır. Yoksa binlerce insanın ölümünün sabit olmasına rağmen firma neden hala faal? İnsanların kanını emmeye neden hala devam ediyorlar?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst