İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mevlana.com

B

BenimBlog.com

Misafir
Mevlana.com sitesi uzan zamandir elimizde oldugu halde fazla yararli birseyler yapamadik bu siteyle.

Mevlana.com sitesini veya bir bolumunu yapmak isteyenler olursa mail gonderebilir.

Site Mevlana hakkinda degisik dillerde (Turkce, Ingilizce, Almanca, vs. vs.) bilgi icerecek.

ilgilenen olursa goruselim.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitede Türkçe harfler gözükmüyor.Opera'dan bağlanıyorum türkçe karakterler başka şekilde gözüküyor.Bi bakarsan iyi olur.

F

fatihhk

Misafir
Adres tek kelimeyle harika.
Fakat Mevlana'ya yakışacak bir site yapılması lazım.Buda çok büyük sorumluluk gerektirir.
ALLAH kolaylık versin&Yolunuzu açık etsin.

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domainin güncellemesini yap.Eğer ücretini istersen ben verebilirim.

B

BenimBlog.com

Misafir
Pcqopat.Com' Alıntı:
Sitede Türkçe harfler gözükmüyor.Opera'dan bağlanıyorum türkçe karakterler başka şekilde gözüküyor.Bi bakarsan iyi olur.

simdi sanirim duzeldi.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dünya çapında tanıtılabilir. Yabancı dilde içeren bir site öneririm. Semazenlerin falan olduğu bir arka fon üzerine o mükemmel Mevlana sözleri tüm dünyaya tanıtılabilir.

F

fatihhk

Misafir
İnanın çook büyük çalışma gerekiyor.
Önerim yapabilecekseniz yapmanız (ki bu tek kişiyle yapılacak gibi bir site değil mutlaka çok sağlam bir ekibinizin olması lazım.) yapamayacaksanız kültür bakanlığıyla yada ilgili kurumlarla iletişime geçmeniz.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkçe karakter sorunu düzelmiş.
domain süper dünyaya tanıtabilirsiniz.fatihhk'in dediği gibi ekip çalışması yapıp araştırmalarla her türlü bilgiyi verirseniz site muhteşem olur.Dil seçeneğide olursa site güzelliğine güzellik katar.Aslında kültür bakanlığına haber verseniz onlarda ellerindeki kaynakları sizlerle paylaşır yada size yardımcı olabilirler. :)

B

BenimBlog.com

Misafir
Pcqopat.Com' Alıntı:
Türkçe karakter sorunu düzelmiş.
domain süper dünyaya tanıtabilirsiniz.fatihhk'in dediği gibi ekip çalışması yapıp araştırmalarla her türlü bilgiyi verirseniz site muhteşem olur.Dil seçeneğide olursa site güzelliğine güzellik katar.Aslında kültür bakanlığına haber verseniz onlarda ellerindeki kaynakları sizlerle paylaşır yada size yardımcı olabilirler. :)

bende zaten kendim yapamiyacagim icin, ve dediginiz gibi bir ekip isi oldugu icin buradan duyurayim dedim. Degisik dillerde (ingilizce, almanca, fransizca) Mevlana 'yi, semazenleri, islami guzel bir sekilde tanitan bir site olmasini istiyorum.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
domaini satmayı düşünürmüsünüz? PM atın ilgilenirseniz teklifimle ( fiyat belirterek lütfen )

F

fatihhk

Misafir
Eğer satmayı düşünürseniz bende ilgilenirim.
Banada PM atarsanız sevinirim.

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer satarsanız 3000 ytl kadar bir ücret verebilirim ilgilenirsen. kolay gelsin

B

BenimBlog.com

Misafir
domaine satmak

Mevlana.com'u satmak icin buraya yazmadim, ama satin almak isteyen bir cok cikti sagolsunlar. Vermek istedikleri ucretler ise bence cok dusuktu.

Siteyi satarmisin diye herhangi bir sekilde mesaj atmamanizi rica edecegim cunku satlik degildir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.