Arkadaşlar tablolarda front page de cok rahatlık yaşadıgım için bırakmak zor oluyor ama Microsoft Expression Web 2.0 geciş yapmayı düşünüyorum kullanan arkadaş varmı ??
Expression'ı 1 yıl kadar uzun bir süreden beri kullanıyorum. Şu anda bana göre en iyi WYSIWYG editörlerinden biridir. Özellikle Microsoft tabanlı teknolojiler ile çözümler geliştiriyorsanız ya da tasarlıyorsanız, inanılmaz bir kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda içinde PHP desteği, Photoshop desteği gibi bir çok ek özellik bulunmaktadır.
PHP özellikleri; Kod renklendirme ve intellisense desteği, herhangi bir yazdığın php kodunu bilgisayarına başka bir localhost (php server) gereği olmadan direkt olarak Expression Web alt yapısıyla çalıştırabilme özelliği.
Photoshop kısmında ise, bir PSD layerı direkt olarak Expression Web içerisine import etmek ve bu PSD'nin layerlara ayrılması..
Bende Microsoft FrontPage kullanıyorum ama Microsoft Expression'ı denemiştim. Beğendim fakat alıştığım için pekte geçmek istemiyor canım. Tabiki ilerisi için düşünebilirim.
Ayrıca basit bir çözüm olan Namo WebEditor'ün yeni versiyonu 2008'i de denemeni tavsiye ederim. Gerçi 5-6 ay oldu çıkalı. Namo WebEditor 5.5 kullanıyorum ama
inanıyorum çok yakında not defterinden yaparsınız