İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Milliyet Gazetesi sitenizi Tanıtıyor hemde anasayfada.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Yarışmaya katılmak çok basit!
Milliyet.com.tr üyesiyseniz anasayfadan üye girişi yapıp sitenizi eklemeniz yeterli. Üye değilseniz, üyelik işleminizi tamamlayıp, aktivasyon mailinizi de onayladıktan sonra sitenizi ekleyebilirsiniz. Ziyaretçilerin dikkatini çekebilmek ve onlara sitenizi daha iyi tanıtabilmek için sitenizi eklerken, bir imaj kullanmanız ve sitenizi en iyi anlatan açıklamayı girmeniz önemli.

Bunları da yaptıktan sonra, editörlerimiz sitenizi onaylıyorlar ve aday siteler arasına dahil ediyorlar. Artık tek yapmanız gereken site ziyaretçilerinin puanlarını beklemek!Milliyet.com.tr okurları beğendikleri siteleri oylarıyla destekliyor ve gün sonuna kadar en çok puan alan site “Günün en beğenilen sitesi” seçiliyor.


Milliyet.com.tr okurları tarafından “Günün en beğenilen sitesi” seçilen site, Milliyet.com.tr ana sayfasından adını milyonlarca okura duyuruyor!

Ayrıca http://gununsitesi.milliyet.com.tr ana sayfasında da tanıtımı yapılıyor ve verilecek linkle, büyük bir ziyaretçi trafiği elde ediyor!

Ve bunlara ek olarak, birinci olan site, kendi web sitesine ekleyeceği, Milliyet.com.tr tarafından hazırlanan “Bu site, Milliyet.com.tr okurları tarafından günün en beğenilen sitesi seçildi” imajı ile başarısını ziyaretçileriyle paylaşıyor!
 

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Haziran 2008
Mesajlar
729
Reaction score
5
guzel bi proje yararıda olur haber için teşekkürler
 

annudora

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Reaction score
3
Konum
@nkara
IFRAME ekleyerek sitenin GOOGLE bot u üzerindeki rahatsızlığını bir günlük ziyaretçi ye değişemem açıkçası. Maksat gerçekten site sahibini onaylamak olsaydı META TAG ekletilebilirdi - maksat belli - alexa sırası birkaç basamak daha artılacak. Facebook yada GOOGLE tahtından edilebilir mi diyerekten :)

Kaldı ki binlerce site arasından birince olan 1 gün subdomain - Page rank değeri sıfır olan bir yerden tanıtılacak ... Bana göre değil.
 

efsunkar

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2009
Mesajlar
98
Reaction score
0
@annudora bende katılıyorum. Birincisi yarışma dediysek biraz ciddiyet olur. bazı arkadaşlar günlerce sitenin onaylanıp onaylanmamsıı beklemiş. Kişi ip değiştirip değiştirip puan verebiliyor. Sırf alexa toolbar kullanıcılarını sitesine çekip yükselmek. E tabi burda bi kaç web sitesi de nasiblerini alacaklar.
 

Crazy

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Temmuz 2009
Mesajlar
252
Reaction score
1
IFRAME zararli aksine bizim sitelerimizin hiti düşüyor boşverin ziyaretci gelmesini :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst