İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Milyonlarca sonucu dakkada deviren yemek sitesi satışta

sarp159

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ocak 2011
Mesajlar
123
Reaction score
0
Site ile ilgili tüm detaylar aşağıda lütfen sonuna kadar okuyunuz.

Site adresi : Pm ile gönderilecektir. (Site adresini göndermeme hakkım saklıdır)
Hemen Al: 350 TL
Açık arttırma bitiş tarihi: Son tekliften 24 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: Yeni reklam konuldu (reklam yerleşimi optimizasyonu yapıldı )
Sitenin açılış tarihi: 2 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifleri Sitesi .com domain popüler bir kelime bu aralar
Günlük hit sayısı, kaynak link: Pm ile
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bütün icerik.
Hosting dahil midir: 3 ay reseller hediye
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Limitsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Satma sebebim kesinlikle acil paraya ihtiyacımın olmasından. Site yemek tarifleri sitesidir ve açalı 2 ay oldu. Şu anda sürekli içerik ekliyorum. Çok özel bir wordpress teması kullanıldı. 3 column şeklinde ve sanki tema sahibi adsense için kodlamış. Reklam yerleşimleri en iyi şekilde optimize edildi. 240 adet hepsi özgün tarif girildi ve halen tarif giriyorum. Özellikle televizyonda büyük ilgi gören yemek programlarından alıyorum tarifleri. Herhangi bir backlink çalışması yapılmamasına rağmen 1.500.000 küsürlük aranma hacmine sahip kelimede 30 dakika içerisinde ilk sayfada üst sıralarda çıkıyor. Eklediğim tariflerde bir kaç saat sonra yada bir gün sonra kontrol ettiğimde ilk sayfada üst sırlarda olduğumu görüyorum. Misal daha index almamış ama ana sayfada çıkmış tarifi bile sonuçta çıkarttığı oluyor. Bazı tariflerde hem kendi sayfası hemde tag sayfası index alıyor ve sıralamada çıkıyor.

Lütfen 10k kopya tarif atılmış sitelerle karıştırmayın. Hepsi el emeği göz nuru. Resimler sunucuya yükleniyor ve eklenirken de tarif adı ile beraber giriliyor. Site satıldıktan sonra daha tarif girilmeye devam edilecek. Yani 200 tarif ile satılıp kenara çekilmeyeceğim. Günde müsait oldukça 5-10 tarif gireceğim 2 ay boyunca. İstenirse sözleşme dahi yapılabilir bu konuda.

Hitin neredeyse büyük bir çoğunluğu hatta tamamına yakını Google aramalarından geliyor. Özellikle Google İmages aramalarından da ziyaretçi gelmekte.

Bir kaç ay sonra site eğer iyi bir backlink çalışması yapılırsa çok iyi yerlere gelecektir. Çok kazandıracak bir site olacağına emin olabilirsiniz. Satma sebebim acil paraya ihtiyacım olmasından. Yoksa gözüm gibi baktığım bu siteyi satmaya kıyamam. Sadece laf olsun hadi sitesine bakalım nasıl index alıyormuş bu kadar sürede yada tasarımına bir göz atalım da aynısını bizde kullanalım diyecek olanlar lütfen boşa yormayın. Site adresini gönderip göndermeme hakkımı saklı tutuyorum. Sürekli site alım satımı yapmış veya en azından teklif vermiş kişiler önceliğimdir. Her konuda site adresi isteyip dönmeyenlere bende dönmeyeceğim. Umarım agresif davranmamışımdır. Çünkü çoğu kişi site adresini istiyor sonrasında ne teklif ne de almak istemediğini belirten bir mesaj.

Not: Ayrıca Facebook ve twitter sayfası ile 50 adet ücretsiz blog sitesinden açılmış blog hediye edilecektir.

20120224095109.jpg


20120223205440.jpg


Yukarı daki resimde sayacı görüyorsunuz. Şubat 6 gibi sayaç ekledim statcounter. Yakın zamanda Adsense hesabım ile ilgili bir sorunum olduğu için çok fazla ilgilenemedim. Fakat şu anda yükselişe geçiyor. Hemen belirtiyim. Her hangi bir backlink veya hit çalışması yapılmadı. Doğal yollardan gelen ziyaretçiler hepsi. Yani Twitter ve Facebook bile aktif değil. Eğer alan kişinin aktif sayfaları varsa sosyal ağlarda mutlaka site coşacaktır. İsterse blogcu.com da bir hesap açabilir ve bir kaç yemek tarifi paylaşması ile günde 100 küsür ziyaretçi gelebilir. Şu anda çok da fazla hiti olmadığı için blogcu da hesap açmadım. Çünkü neredeyse çoğunluk trafik oradan geliyor. Belki ilerleyen zamanlarda koyarsanız emin olun çok rağbet görüyor. Sadece kendi hesabınızdan gelmiyorlar. Başkaları da sizin blogladığınız içerikleri kendi bloglarında paylaşıyor. Öyle öyle gidiyor.

20120223205505.jpg


Buda ülkelerden gelen ziyaretçi grafiği.

20120223210202.jpg


Adsense hesabım ile bir sıkıntı olmuştu Yandex belasına. Yandex arama çubuğu koyunca siteye statcounter ile baktığımda çıkış olmasına rağmen Google tek bir tane tıkı bile saymadı. Kaldırınca yavaş yavaş tıklama almaya başladı ama bazen yine kafasına göre saymayabiliyor. Birde trafik az olduğu için bence normal. 1k ziyaretçi ile 100 kişiyi bir araya koymamak lazım. 1k olduğunda yine 3-5$ verecektir sahibine. Şu an da pek de kazandırmıyor. Çok da fazla reklamla boğup banlanmak istemedim.

Tema tam bir adsense teması. Eğer iyi bir yerleşim yapılırsa iyi tık veriyor. 3 kolon. Bu kolon yerini değiştirmek size kalmış.

Unutmadan yazayım. Alan kişiye ayrıca 3 aylık da reseller hesabı vereceğim. Sonrasında isterse oradan devam eder yada taşır.

Sanıyorum tüm bilgileri burada verdim size. Sadece site adı kaldı. Sırf site adını merak edip de lütfen pm istemeyin. Fiyatın biraz yüksek olması içeriğin eklendiğinde hemen index alması ve sıralamada herhangi bir çalışmaya muhtaç olmadan çıkabilmesindendir.

Edit : Bir çok arkadaş tüm bilgileri vermeme rağmen halen detaylı pm istiyor. Tüm detaylar konu da mevcuttur. Daha nasıl detaylı pm atacağımı inanın şaşırdım. Konu editlemekten bir hal geldi. Lütfen konuyu baştan sona okuyun ve alıcı iseniz domaini öğrenmek için pm isteyin. Sırf merakından isteyenlere tekrar ediyorum pm atmayacağım. Aşağı da son günlere ait hit bilgisi var.

32pu0.jpg


Multi konudur.
http://www.r10.net/yeni-site/1120408-milyonlarca-sonucu-dakkada-deviren-yemek-sitesi-satista.html
 

sarp159

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ocak 2011
Mesajlar
123
Reaction score
0
Satış günceldir. Pm isteyen arkadaşlar konuyu bir daha gözden geçirirse tüm detayları yazdım. Bir alan adı kaldı vermediğim. Ciddi alıcılarla da alan adını paylaşacağım.
 

sarp159

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ocak 2011
Mesajlar
123
Reaction score
0
pm alabilirmiyim...güvenirlik konusunda endişeniz olmasın ,
http://www.webmastersitesi.com/mvsmrt-100886.html

bu linkten bakabilirsiniz eticaret bildirimlerime , ayrıca son ve olur fiyatınız nedir?

Merhaba. Son fiyat budur daha da indirim yapmayacağım. Sebebi ben yeni bir tarif girdiğim zaman yaklaşık en geç 1 günde sıralamaya giriyor tarifler. Kimisi milyon kimisi 100 bin küsürlük sonuçlar. İlerleyen dönemlerde daha aktif olacağına inanıyorum. Eğer ciddi alıcı iseniz pm ile domaini göndereyim.
 

ElrosTasartir

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
ciddi alıcı olarak düşünmekteyim. domain adını alabilirmiyim ? eğer olumlu olursa neden almayayım. teşekkürler..
 

vixex

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mart 2012
Mesajlar
30
Reaction score
0
Elinizde satılık sitelerin pm olarak iletirmisiniz.

İletişim kurmam için cep telefonu yada mail adresinizide iletirseniz iyi olur.

Şimdiden teşekürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst