Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar konuya geç yazdığım için özür dilerim ancak asker olduğum için anca forum a girip yazabildim. Whmdestek arkadaşımızın dedikleri kelimesi kelimesine doğrudur. Olay hasan arkadaşımızın bahsettiği gibi gelişmiştir.
Minik cadı ödemiyecem demiyor ama ödemiyorda
Şahsen bende ümidi kestim çünkü aradan bayağı bir zaman geçti.
Alışveriş yapacakların bunu dikkate almasını tavsiye ederim. Özellikle yüksek meblağlarda.
yuh be abi bi de pişkin pişkin orada dolandırıcılık yapan adam burada temizdir, biz gönül rahatlığı ile alışveriş yaparız denmiş. yap da görelim hadi ibretle ve hayretler içerisinde okudum bütün konuyu, hepinize geçmiş olsun böyle dolandırıcıları hiçbir yerde barındırmayınız lafım buranın yöneticilerine..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.