mobil eklentisinde konu kaç defa okundu görünmüyor

serdar21

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
33
Reaction score
0
Accelerated Mobile Pages eklentisi kullanıyorum hoş güzel ama konunun kaç defa okunduğu görünmüyor bunu nasıl halledebiliriz?
 

ygtjnr

İyinet Üyesi
Katılım
13 Haziran 2020
Mesajlar
7
Reaction score
1
Konum
izmir
AMP Nedir ?

Klasik tanımı bir yana koyarsak; Google sizin sayfalarınızı kendi önbelleğinde tutarak daha hızlı bir şekilde servis ediyor. Yani normalde Google’da bir sayfaya tıklayan kullanıcı nasıl ki sizin sunucunuza tarayıcı üzerinden bir istek göndererek tüm dosyaları, kod bloğunu sizin sunucunuz üzerinden talep ediyorsa AMP’de de bu işlem tamamen Google üzerinden gerçekleşiyor diyebiliriz. Sizin sunucunuza herhangi bir istek gelmiyor, Google’ın kendi hafızasında tuttuğu sunucu üzerinden sayfa servis ediliyor ve daha hızlı bir şekilde sayfa açılıyor.


Yani özetle amp sayfaların google önbellegi uzerinden acılacagı icin bu tarz livetime istatistikleri takip etme şansın yok; ancak webmastertool ya da google analistic araçları ile takip edebilirsin.
 

onur89tr

Prime Сasual Dating - Authentic Damsels
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
5 Nisan 2012
Mesajlar
43
Reaction score
4
Konum
GB
Özet verecek olursak mobil versiyon varsa onu kullanın. AMP vb. değil
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst