İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mobil Ödeme Domain Tescil Okuyunuz!

mobilodemedomain

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Mobil Ödeme İşyerlerine ve internet üzerinden satış yapan firmalara yönelik 35 TL ' ye kadar olan ödemelerini cep telefonlarından tahsil etmelerini sağlayan bir ödeme yöntemidir. Domain günümüzde 15 TL ' ye satılmakta olup domain tescil eden firmalara ulaşmak günümüzde çok zordur ve özellikle bankalar arasındaki para alışveriş prosedürleri nedeniyle EFT,HAVALE ücretleri 30-35 TL arasında değişmektedir. Mobilodemedomain.com olarak domain ödemelerinizi anında cep telefonunuzdan yapmanıza olanak sağlıyor ve domaininizin dakikalar içinde aktif olması için çalışıyoruz. Böylece sizleri havale ücretinden kurtararak dakikalar içerisinde işleminizi gerçekleştiriyoruz. Günün hangi saati içerisinde olursanız olun mail destek hattımız ile sizlere sürekli destek vermekteyiz.

Mobilodemedomain.com Ödemelerinizi Cep telefonu üzerinden tahsil eder ve domaininizi ödeme işlemi onayından hemen sonra aktif eder. Ayrıca .com .net .org domainleri 13 TL ' den satışa çıkmakta olup NS Kayıt Ücretsizdir.
 

eFe

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Şubat 2010
Mesajlar
298
Reaction score
10
Konum
iStanbuL
avea calıssaydın bir domain almayı düşünürdüm ecele :) ama ne kadar güvenli (ödeme olarak değil sitede kayıt edilen domain olarak...)
 

mobilodemedomain

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
selam

türkiyenin en güveniliri biziz. bunda endişeniz olmasın bizim hakkımızdaki yorumları okumanız yeterli.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst