İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mobil Onay Yaptırılacaktır. 2 TL Anında Ödeme

sanalonay

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
6
Reaction score
0
Mobil Onay Yaptırılacaktır. 5 TL Anında Ödeme

Merhaba arkadaşlar.
Kullandığım bir sistem için mobil onay yaptırmam gerek.
Türkiye Hattı olan aboneye sms ile gelecek şifreyi bana skype üzerinden vermesi yeterli. Her hat bir kez kullanılabildiği için kendime ait 2 hattı kullandım ilgilenenler Pm ile iletişime geçebilir. Ödemeyi havale ya da şans oyunları sitelerine ödeme şeklinde yaparım.

Toplamda 10-15 tane hat gerek ama ödemeler her hattın kullanımından hemen sonra yapılır toplamı beklemeye gerek yok. Kendi hattınızda dahil her hangi bir hat ile yapabilirsiniz gelen Sms ler üzretsizdir her hangi bir yere gönderip onay falan vermeniz gerekmez her hangi bir ücret tahsil edilmez- size reklam benzeri sms gönderilmez.

Arkadaşlar Konu günceldir, ilgilenenler lütfen pm atsın. Detayları görüşelim.
 

SeBeReR

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
54
Reaction score
0
tam bir sahtekar kimse kanmasın ben kandım siz kanmayın herkesin bilgisine sayın mod gereğinin yapılmasını rica ediyorum sizden böle adamlar barınmasın bu forumda güven kırıyorlar...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst