İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mobil Sahne, Mobil Tır, Fuar, Stand ve Showland Sistemleri

kadaj77

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
6 Mart 2016
Mesajlar
38
Reaction score
0
19 Yıldır ulusal ve uluslararası etkinlik, fuar, kongre, sahne tasarım, mobil sahne ve mobil sahne tırı kiralama hizmetleri vermekteyiz.
Türkiye Geneli Mobil Sahne

Günümüzde büyük kalabalıklara hitap edilen konularda insanlarla birebir iletişim kurmak oldukça önemlidir. Örneğin insanlar sevdikleri müzik gurubunun konserine gitmek ister veya verilen bir siyasi mitinge katılmak isteyebilir. Söz konusu olan bu organizasyonlar da oldukça fazla emek isteyen işlemlerdir. Bunun için günümüzde pratik çözümler üretilmiştir. Firmamızın bu alanda hizmet sunduğu ve mobil sahne konusunda profesyonel çalışmalar yaptığı sektörel olarak bilinen bir gerçektir.


ARS Mobil Sahne & Mobil Tır,
Hamidiye Mah. Veysel Karani Cad. Akşemsettin Sk. Ram Sitesi A2 Blok No:29,Kağıthane,İstanbul-34000,
Telephone No.+90 212 210 5880


Bölge
Türkiye

Açıklama
Mobil sahne & mobil tır hizmetini Türkiye geneli ARS Mobil Sahne olarak tüm etkinliklerinizde, açık hava organizasyonlarınızda markanızın adı altında hizmet vermekteytiz.

Mobil Sahne
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst