İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mod değilim artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün der mevlana,

ben mod olduktan sonra değişmedim,

aynı kalmayı başarabildim,

üyeyi korumayı, haksızı ayırmayı, başardım,

üyelere gerçek olmayan ithamlarda , iftiralarda, baskılarda bulunmadım hiççç, aynı, mod olmadığım günlerdeki gibi......

görüyorumda olmadığı gibi görünen bazı şahışlar , benide olmadığım gibi göstermeye çalışıyorlar, vız gelir, tırıs gider,

arkadaşlar sakın saf olmayın, araştırın, merak edin, her söylenene inanmayın, dikkat edin,

bilinki şeytan ayrıntıda gizlidir, hiç bir şey göründüğü gibi değildir,

benim bugün içim rahat , neden mi :) , çünkü mod olduğum sürece ve olmadığım zamanlarda da çiğ süt içmedim :D , kanmadım, kandırmadım..

yani i m happy, mutluyum, mutlusun, mutlular....

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Arkaplanda bişeyler olmuş ama bizim haberimiz yok.
Kapalı kapılar ardında Amerika kurmayın, anlatın halkta bilsin yahu :p

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Modlugun önemli oldugunu sanmıyorum sanucta paylasımları her türlü yapabildiğin bir site yinede hayırlısı olsun.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Modlugun önemli oldugunu sanmıyorum sanucta paylasımları her türlü yapabildiğin bir site yinede hayırlısı olsun.

Evet, bende modum mesela ama kimliğimiz gizlemek için belli etmiyorum :D
İşimi gizliden yapıyorum, affet iyinet açıklamak zorundaydım :p

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlısı olsun, kuralları heryerde kullanarak şans vermemeni tasvip etmesemde iyi bir moderatördün ;)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bir doğru davranış Ahmet yaptığında da doğrudur, Mehmet yaptığında da doğrudur. Ama birisi yok ben sadece Mehmet in yaptığı doğruları kabul ederim derse, Ahmet ağzı ile kuş tutsa bir kıymeti yoktur düşüncesi yanlıştır.

Bu forumdaki mywedding in bariz hatalı davranışı sadece Mehmetin doğrusunu kabul etmektir ve bu arada Ahmet i de doğru yapsa bile rencide etmeye çalışmaktır. En yakın zamandaki örnek http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/77003-deniz-feneri-logo.html

Üstüne basa basa türk siyasetinde asker ile dini inançların karşı karşıya getirilmesini zaten yeterince medya üstlenmiştir, bizim de böyle yapmamız gerekmez.

(Deniz Fenerini ben de pek sevmem, ama bunu beğenen insanlara da farklı bir bakışa sahip değilim)

Bu davranışın aynısını yapan başka üyelerde var onlarda sadece Ahmetin doğrusunu kabul ediyor. Bunun olması içten içe zarar veriyor (insanlar birbirine kinleniyor, forum başlıklarında zıtlaşmalar oluyor) ama kimse farkında değil sanırım.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
kuşsütünü bile eksik etmesen,

yinede, neden gözünün üstünde kaş var diyebilir insanlar :)

bu hep aynı insanda olabilir :p

deli dana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlısı budur belki de. kendimden biliyorum. yönetici olduğun zaman milletin derdine çare olmaktan kendi derdine çare bulamıyorsun.

deli dana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hava atmadım. bazen körmüş gibi milletin derdiyle uğraşırken, kendi dertlerime vakit bulamadığımdan bahsettim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Olayı lütfen tadında bırakın, modluktan çıkmayı bir marifetmiş gibi göstermeye çalışmanızın amacı nedir?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
marifetmi, ben sadece üyelere bildirmek istedim,

yazılanlarada elimden geldiğince katıldım, teşekkür ettim, kalp kırmadan,

marifetten kastınız nedir onu anlamadım..

zaten biraz sonra kitlenir eminim :), yani bir veda ya bile katlanamıyorsak,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5