İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mod değilim artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kurallara aykırı ile gereksizlik arasında bir fark var. Aykırı değil ama aşağıdaki post oldukça gereksiz. Kiminle ne gibi bir çatışmaya girdiğini kimse bilmiyor, ortaya bir laflar atıyorsun. Sanki herkes çiğ süt emmiş, herkes gizlide bir iş çeviriyor, gereksiz bir gündem yaratma çabası gibi. Ayrıldığını belirtmişsin hayırlı olsun diyen demiş, daha ne yazıyorsun böyle şeyler.

Basit bir forum burası, bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence.

http://forum.iyinet.com/forumda/77833-mod-degilim-artik-3.html#post538541

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
kayda geçmeliyim:
iyinet yıldız savaşları, selimin seyir defteri, yıl 2007

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marifetmi, ben sadece üyelere bildirmek istedim,

yazılanlarada elimden geldiğince katıldım, teşekkür ettim, kalp kırmadan,

marifetten kastınız nedir onu anlamadım..

zaten biraz sonra kitlenir eminim :), yani bir veda ya bile katlanamıyorsak,

Birşey yazmak istemiyordum ama uyarılar umrunuzda değil. Üslubunuz yargılayıcı herzaman. Ve sürekli bir laf sokma telaşı içindesiniz. Sadece hayırlı olsunlarlardan konu uzadı. Birazdan konunun kilitleneceğini nereden biliyorsunuz? Sanki diğer modlar rüşvet alıyorduda sen onu açığa çıkartmışsında sonra olaylar olaylar gibi yaklaşıyorsun.. İyi ya da kötü emeğiniz geçmiş. Saygı duyuyorum yinede..

M

Merthan

Misafir
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.

İlk defa bir mesajınızı bu kadar beğendim.

Olayı lütfen tadında bırakın, modluktan çıkmayı bir marifetmiş gibi göstermeye çalışmanızın amacı nedir?

Sizin de.

Birşey yazmak istemiyordum ama uyarılar umrunuzda değil. Üslubunuz yargılayıcı herzaman. Ve sürekli bir laf sokma telaşı içindesiniz. Sadece hayırlı olsunlarlardan konu uzadı. Birazdan konunun kilitleneceğini nereden biliyorsunuz? Sanki diğer modlar rüşvet alıyorduda sen onu açığa çıkartmışsında sonra olaylar olaylar gibi yaklaşıyorsun.. İyi ya da kötü emeğiniz geçmiş. Saygı duyuyorum yinede..

Ve sizin de.

Sen yenisin, neyi ne kadar nereden biliyorsun tarzı mesajlar yazıp, beni bu başlığa tekrar yazmak durumunda bırakmayacağınızı umuyorum.

Mywedding, forum adına sevindim moderatörlüğü bırakmana. Aslında moderatörlük külfettir. Siz de kendi adınıza sevinmelisiniz.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.

+10000.

Modlugu bıraktı arkadaş, AB'ye girmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5