bu konuyu acmak gereksızdı...basarılar
marifetmi, ben sadece üyelere bildirmek istedim,
yazılanlarada elimden geldiğince katıldım, teşekkür ettim, kalp kırmadan,
marifetten kastınız nedir onu anlamadım..
zaten biraz sonra kitlenir eminim , yani bir veda ya bile katlanamıyorsak,
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.
Olayı lütfen tadında bırakın, modluktan çıkmayı bir marifetmiş gibi göstermeye çalışmanızın amacı nedir?
Birşey yazmak istemiyordum ama uyarılar umrunuzda değil. Üslubunuz yargılayıcı herzaman. Ve sürekli bir laf sokma telaşı içindesiniz. Sadece hayırlı olsunlarlardan konu uzadı. Birazdan konunun kilitleneceğini nereden biliyorsunuz? Sanki diğer modlar rüşvet alıyorduda sen onu açığa çıkartmışsında sonra olaylar olaylar gibi yaklaşıyorsun.. İyi ya da kötü emeğiniz geçmiş. Saygı duyuyorum yinede..
Aslında moderatörlük külfettir. Siz de kendi adınıza sevinmelisiniz.
Eminim ki her 100 kişiden 99 'ı size katılmaz, aksine bu platformda yönetici olmak bence güzeldir.
Konu dışı ; trextra bu arada hayırlı olsun benmi yeni görüyorum yoksa Gönlümün mod ' usun ploop ' la beraber
Yeni görüyosun heralde, ploop ta askere gidiyo zaten Teşekkürler..
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.
dansöz konusunda mı ? yılbaşında yapacağım bu uygulamayı bostancı dedikodulu, aslında diyorum ki organize olsak hep beraber yapsak, güle güle ploop deriz hep beraberE tamam bizde abartmasak artık diyorum
usta, konu başlığını değiştirebilirsiniz ploopa feda olsun