Mod değilim artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
bu konuyu acmak gereksızdı...basarılar

0
Onaylı Üye
Üye
Kurallara aykırı ile gereksizlik arasında bir fark var. Aykırı değil ama aşağıdaki post oldukça gereksiz. Kiminle ne gibi bir çatışmaya girdiğini kimse bilmiyor, ortaya bir laflar atıyorsun. Sanki herkes çiğ süt emmiş, herkes gizlide bir iş çeviriyor, gereksiz bir gündem yaratma çabası gibi. Ayrıldığını belirtmişsin hayırlı olsun diyen demiş, daha ne yazıyorsun böyle şeyler.

Basit bir forum burası, bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence.

http://forum.iyinet.com/forumda/77833-mod-degilim-artik-3.html#post538541

0
Onaylı Üye
Üye
kayda geçmeliyim:
iyinet yıldız savaşları, selimin seyir defteri, yıl 2007

0
Onaylı Üye
Üye
marifetmi, ben sadece üyelere bildirmek istedim,

yazılanlarada elimden geldiğince katıldım, teşekkür ettim, kalp kırmadan,

marifetten kastınız nedir onu anlamadım..

zaten biraz sonra kitlenir eminim :), yani bir veda ya bile katlanamıyorsak,

Birşey yazmak istemiyordum ama uyarılar umrunuzda değil. Üslubunuz yargılayıcı herzaman. Ve sürekli bir laf sokma telaşı içindesiniz. Sadece hayırlı olsunlarlardan konu uzadı. Birazdan konunun kilitleneceğini nereden biliyorsunuz? Sanki diğer modlar rüşvet alıyorduda sen onu açığa çıkartmışsında sonra olaylar olaylar gibi yaklaşıyorsun.. İyi ya da kötü emeğiniz geçmiş. Saygı duyuyorum yinede..

M
Merthan
Misafir
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.

İlk defa bir mesajınızı bu kadar beğendim.

Olayı lütfen tadında bırakın, modluktan çıkmayı bir marifetmiş gibi göstermeye çalışmanızın amacı nedir?

Sizin de.

Birşey yazmak istemiyordum ama uyarılar umrunuzda değil. Üslubunuz yargılayıcı herzaman. Ve sürekli bir laf sokma telaşı içindesiniz. Sadece hayırlı olsunlarlardan konu uzadı. Birazdan konunun kilitleneceğini nereden biliyorsunuz? Sanki diğer modlar rüşvet alıyorduda sen onu açığa çıkartmışsında sonra olaylar olaylar gibi yaklaşıyorsun.. İyi ya da kötü emeğiniz geçmiş. Saygı duyuyorum yinede..

Ve sizin de.

Sen yenisin, neyi ne kadar nereden biliyorsun tarzı mesajlar yazıp, beni bu başlığa tekrar yazmak durumunda bırakmayacağınızı umuyorum.

Mywedding, forum adına sevindim moderatörlüğü bırakmana. Aslında moderatörlük külfettir. Siz de kendi adınıza sevinmelisiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
Aslında moderatörlük külfettir. Siz de kendi adınıza sevinmelisiniz.

Eminim ki her 100 kişiden 99 'ı size katılmaz, aksine bu platformda yönetici olmak bence güzeldir.

Konu dışı ; trextra bu arada hayırlı olsun benmi yeni görüyorum yoksa :( Gönlümün mod ' usun ploop ' la beraber :)

0
Onaylı Üye
Üye
Eminim ki her 100 kişiden 99 'ı size katılmaz, aksine bu platformda yönetici olmak bence güzeldir.

Konu dışı ; trextra bu arada hayırlı olsun benmi yeni görüyorum yoksa :( Gönlümün mod ' usun ploop ' la beraber :)

Yeni görüyosun heralde, ploop ta askere gidiyo zaten :) Teşekkürler..

0
Onaylı Üye
Üye
Dansöz de oynatın bari arkamdan tebrikler :D

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Umarım senin için hayırlısı olur

0
Onaylı Üye
Üye
Öyle bir yazmışsın ki sanki Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim töreni, bir de ben moderatorken bile değişmedim, şunu bunu yapmadım bazıları gibi demen de bir garip, kim ne yapmışsa açıkça söyle de bilelim.

+10000.

Modlugu bıraktı arkadaş, AB'ye girmedik.

0
Onaylı Üye
Üye
E tamam bizde abartmasak artık diyorum :)

1
Onaylı Üye
Üye
usta, konu başlığını değiştirebilirsiniz :D ploopa feda olsun :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri