bu konu gündeme gelmeden önce kimse yaş sınırlaması oldugu bilmiyordu emir arkadaşımız cok istiyordu moderator olmayı cok çalıştı sonra bu yaş sınırlaması engeli çıktı :S
Aslında bu konuya daha yorum yapmayacaktım herkesin yorumunu okurken bu yorum gözüme çarptı.
Sizlere yemin ediyorumki iyinet hakkında kafamda bir hedef koyduğumdan beri gecem gündüzüm hep iyinet'te geçti mobil olsun pc olsun.. 3 gündür ruh gibi yaşadığımı belirtmek isterim. Hayatım boyunca tek engel yaş neden yaş kısıtlaması oluyor anlamıyorum. Yaşım ufak evet ufağım kabul ediyorum. Yalanda söyliyebilirdim yaşım 22 diye ? Forumdaki herkesi kandırırdım hiç ne onaylı üye olurdum ne moderatörlüğe başvuru yapardım en azından 14 yaşında olduğum belli olmazdı. Bana küçük birşey yapamaz diye forumda eminim diyenler vardır. Ayriyetten birde senin yaşın 14 olamaz diyenlerde var. Bana babam yaşındakilerden ilk başta abi diyenlerde var.
Herkes eleştirebilir beni her yönümle benim 2 hedefim var. Sadece internet ile ilgili bu hedef normal hayatımda ilgili bir şey söylemiyeceğim. Bu iki hedef ise;
1:Şuan 8. sınıf ögrencisiyim. Sanal sevdam abimin knight online oynamasından başladı oyunlar nasıl kurulur derken site kurup kodlarla uğraşmaya başladım. Sonra değiştreceğimiz pc'nin kasasını açarak pc'nin içleri kontrol etmeye başladım. Neyin adı nedir, bu nasıl çalışır, bu neden burdadır gibi gibi herşeyi araştırdım. Sonra webtasarım ile ilgili bayağı araştırma yaptım hala bilmediğim dolu şey var hatta bildiğim web dilleri ile ilgili çeyrek bilgi var. Sene'ye allah'ın izniyle lise okuyorum. Bilişim okuyacağım. Şimdi benim iyinet'te görevli olma isteme sebebimin birazda bilişim okumak istemem ile ilgilide nede var şimdi 2. 'ye geçiyim.
2: İyinet ile bir şeyler araştırırken karşılaştım. Gerçekten iyinet'te o kadar şey öğrendimki hatta sanalla ilgili tecrübelerimi bile bu forumda öğrendim iyinette olmadan önce sanal ile ilgili ne tecrübe ne bir şey biliyordum iyinet'te çok şey öğrendim.. Şuanda yapabildiklerime göre yeteri kadar birşeyler bildiğimi düşünüyorum. İyinet'te ise görevli olma isteme sebebim mesela bir kişi kod için yardım istiyorsun sempaty var forumda hep yardım ediyor onun gibi olmak istiyorum.. Bende görevli olarak yardım etmek istiyorum. Hem iyinet'i yönetip hemde yardım etmek istiyorum.
Neyse diyeceklerim bu kadar.
Not:Görevli olmak istiyorum diye bir şey demiyorum yanlış anlamayın sadece içimde kalanları söyledim. Yönetim bir kural koymuş
14 yaşındaki bir çocuk içinde onu o kuralı bozmazlar tabiki.
Not2:3 gündür ruh gibi yaşıyorum. Bu olay herşeyi alt üst etti.
Konu 2: rssmale tutmaz demişsin.. Elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz ve edeceğiz.
Şuan 3 kişiyiz 1.Sanalı bıraktı 2:Çok meşkul hep yardım ediyor forumda arada birde paylaşım yapıyor ama hepsi çok faydalı.
Kendi hakkımdada yorumda bulunmak istemiyorum.
Not 3:
http://forum.iyinet.com/1137369-post1.html
Sadece aşağıda belirtilen kritlerde uyan üyeler başvuru yapmalıdır:
- 22 yaşının üzerinde olanlar.
- En az 1 yıllık forum.iyinet.com geçmişi olanlar.
Yeniçeri
Emrah abi kusura bakma sende karıştın orda ama çok doldum bu olay kötü etkiledi beni. Özür dilerim kusura bakma rahatsız olursan pm atarsan kaldırırım bu yazıyı.
Neyse saygılarımla, Hayırlı bayramlar.