Webmaster forumlarında Yönetim'e dahil edilecek kişilerin sadece forum içerisinde ağır başlı yada üslub tabiri ile düzgün cümleler kurmak değildir ana kural , uzman kişilerin ve gerçekten üyelere yardım edebilecek moderasyonu sağlayabilecek kişiler seçilmesi gerekmekte
.
Bir PHP konusu üzerine yapılan tartışmaya HTML bile bilmeyen bir yönetici müdahele ederse forumda haksız yasaklamalar , keyfi ban durumları ortaya çıkar.
İyinet.com kaliteli bir webmaster forumu olduğunu göstermek istiyorsa eğer öncelikle bu konuyu silmeli gerçekten çocukca mesajlar var.
Bugün r10.net yönetimi başında bulunan
radmin hangi webmaster forumu admini mert öğüt kadar bilgili sorarım ?
Webmaster forumu eğer bir noktada ileriye dönük birşeyler yapmayı hedefliyorsa bunun en büyük etkisini forum içerisindeki Administratorler sağlamakta.
Her zaman farklılık getiren yeniliklere açık forumlar popüler ve lider olmuştur. Ben 2006 'dan bu yana r10.net'te aktivite göstermekteyim.Şimdi aranızda burda gelip r10 tartışması yapıyorsun gibi düşünen arkadaşlarımız olacaktır. Hayır!
r10.net'i bırakıp ticaretimi veyahutta r10 dan farklı çok profesyonel yenilikler olsun iyinette bulunacağıma emin olabilirsiniz.
Şahsi görüşüm İyinet.com ' un sadece biraz amatörlükten kurtulmaya ihtiyacı var.Bu amatörlük çatısı altına yönetim ekibinden başlayıp bazı üye grupları hatta şu arı ranklarına kadar uzamakta
Forumu bir süre gözlemledim ve çıkardığım sonuçlar bunlar
Forumda galiba ilk mesajım o'da içimden geldi mesaj yazmak
İyi forumlar.