İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Moderatör Alımları Hakkında

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Xman'ı sevmeyenin sitesi sandboxa girsin.

o ne biçim bedduaydı öyle :D

arkadaş! ben , "ben moderatör olmak istiyorum" diyen adamın moderatör olması taraftarı değilim, ayrıca moderatörlüğe aday o kadar insan var ki eğer o adamlar moderatör olamıyorsa kimse moderatör olamaz, boş verin moderatörlüğü bekarlık sultanlıktır :D azıcık aşım ağrısız başım :D

T

themaniac

Misafir
tepki koydun yine tepkini. Arkadaslar bence Admin lik deyip kucumsememek, milletvekili secimi gibi de buyutmemek lazim :D

normalde REP icin soyledigim sozu mod luk icinde kullanabiliriz.
MODluk ISTENMEZ VERILIR :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Eğer oylama olsaydı tüm oylarım Eif üstadıma giderdi, gerek forumdaki paylaşımları gerekse özel mesajla sorduğum bütün sorulara bıkmadan usanmadan cevap verdiği için, saygılar...

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
analiz yaptığımız zaman normal şartlarda eif'in first class admin olması lazımdı ama neden sivil durumda diye merak ediyorum. "24 saat online destek Eif : Buyrun nasıl yardımcı olabilirim " :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Eif sanırım bunun cevabını yönetimin değilde Eif'in vermesi gerekli. :)

Bu soruyu ne zaman cevapladıysam bana çok kızıldı.

Lütfen kimse bana kızmasın. "Daha değil".
Tüm arkadaşlarıma düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sevgiler saygılar.

E

Erturk

Misafir
Adminlik kim biz kim Oguz. Verilirse elimizden geleni yapariz. Verilmezse ayni tempoda devam ederiz... Herseyin basi niyet... Kimi adminlik versinler diye paylasim yapar kimiyse icinden geldgi icin.. Ben 2. şıkkı yapıyorum :) Boyle biryerde admin olmakta gurur verici birsey olur. Oyle "istemem yan cebime koy" hesabi yapmasin kimse :p

hasanbasri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açıklama için teşekkür ederim bende bu konuylai lgili pm atmayı düşünüyordum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.