trextra' Alıntı:Kendimi iş başvurunda gibi hissettim. Hani biz sizi ararız derlerya. Olumluysa dönerler, olumsuzsa hiç tınlamazlar. Geçen seferki başvurumuda bu sebepten çekmiştim. Yardım için başvuru yapıyoruz, Nezaketen yani. Sizde nezaketen en azından özel mesaj atıp olmadı deseniz pekte güzel olur hani.
Hem bu forum neden değişiyo, neden insanlar bana tavır alıyo, ya da neden sewmiyolar beni gibi sorularada bakış açını değiştirir umarım. Herneyse böyle şeyleri söyledikten sonra pek bir değeride kalmıyor. Herkese kolay gelsin...
trextra' Alıntı:Kendimi iş başvurunda gibi hissettim. Hani biz sizi ararız derlerya. Olumluysa dönerler, olumsuzsa hiç tınlamazlar. Geçen seferki başvurumuda bu sebepten çekmiştim. Yardım için başvuru yapıyoruz, Nezaketen yani. Sizde nezaketen en azından özel mesaj atıp olmadı deseniz pekte güzel olur hani.
Hem bu forum neden değişiyo, neden insanlar bana tavır alıyo, ya da neden sewmiyolar beni gibi sorularada bakış açını değiştirir umarım. Herneyse böyle şeyleri söyledikten sonra pek bir değeride kalmıyor. Herkese kolay gelsin...
trextra' Alıntı:17.12 tarihli bir başlıkta moderator aranıyor yazıyordu. Alımlar bittiyse daha önce de yaptığınız gibi şu an ihtiyaç yoktur yazabilirdiniz. Herneyse daha fazla uzatıp yanlış anlaşılmalarla beraber tartışma çıksın ve başlık konusu dağılsın istemiyorum. İyi bildiğinize devam edin. Ben sadece uyarayım dedim. Kolay gele..
Mod alımları devam ediyor ve Başvuru yapanlardan biri olarak hala alınmadıysam bu kabul edilmediğim anlamına geliyor diye düz mantık yürütüyorum. Ama bu mantığı yürütmek yerine bir bilgilendirme mesajı almak isterdim. Uyarım (aslında önerim anlamında kullanmıştım) bundan ibaret. Herneyse daha fazla uzamasın. Kolay gelsin...iyinetadmin' Alıntı:Moderator alimlari bitmedi, neden boyle bir kaniya vardin anlamadim.
Uyarilacak ne var onu da anlamadim, ne icin uyari yapiyorsun?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.