1. Senior Member veya ust duzeyde kullanici olmak
(Senior member olmak icin foruma 500 mesaj postalamis olmaniz gerekiyor)
-- Yeterli post sayısına ulaşmadığım için 1. şartı yerine getiremiyorum.
2. Postalanan mesajlarin kullanicilara fayda saglamasi veya sordugu sorularin forum ile ilgili olmasi.
-- Gerekli soruları gerekli yere, Gerekli cevapları gerekli yere verdiğime eminim.
3. Forum duzenini sagliyabilecek seviyede olmak.
-- 2 Senedir Netteyim(netteyim diyebilecek kadar netteyim, gereksiz nette değilim), iyinet e 2005 Yazından beri takılıyorum ve
4. Karar verme yetenegine sahip olmalidir, yanlis forum altina postalanmis mesajlari dogru forum altina tasiyabilmelidir.
-- Prensiplerim vardır. Prensipler vardır. Kendi Prensiplerime göre yaşarım, prensiplere göre hareket ederim.
5. Teknik bilgisi mesajlari okudugunda karar vermesine yardimci olmalidir.
-- Yeteri derecede teknik bilgim var ( Hardware, Software ++++ )
6. Kullanicilar ile gereksiz tartismalara girmemelidir.
-- Girdiğim tartışmalar oldu ancak gereksiz değildi. tarafıma laf soylenmediği sürece kimse ile münakaşaya girmem ve kin tutmam.
7. Mesajlara ve kullanicilara bir sorun durumunda her zaman bardagin yarisi dolu gorusu ile yaklasmalidir. Negatif mesajlardan kacinmalidir.
-- Duyduğuma inanmam gördüğümün yarısına inanırım. Negatif mesaj gereksiz insanı temsil eder..
8. Forumlardaki mesajlari duzenli olarak okuyabilmeli, bunun icinde belli bir zaman online olabilmelidir.
-- 12 + saat onlineyim
9. Forum moderatoru, internet kafe gibi guvenlik sorunu olan yerlerden baglanmamalidir.
-- Ev kullanıcısıyım.
10. Gerektiginde diger moderatorler ile bilgi alisverisinde bulunmalidir.
-- Paylaşım herşeydir.
Gerekli cevaplarım bunlar. Eğer kabul olunursa;
>>
Google Adsense
>>
Google Optimization
>>
Webmaster Genel - Webmaster general discussion
>>
Al-sat: ilan ver, reklam ver, domain sat... Buy-sell, classifieds, advertise
>>
PHP ASP Flash Perl Phyton JSP ColdFusion Tcl
>>
iş ve Eleman - Job market
Bölümlerinden Uygun Olanlarına Moderatör Olma Talebinde Bulunuyorum.