İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Momobux | Günde 0.10 Kazan | 10 Reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bal

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mayıs 2010
Mesajlar
214
Reaction score
2
Arkadaşlar momobux tarifesi şöyle :D ;

*Tık başına 0.01 $
*Ref tık 0.005
*Ödeme Limiti 1 $
*Paypal-Alertpay Ödeme

isteyn arkadaşlarımız buradan üye olabilirler.Refli üye olursanız teşekkür ederim.Birbirimize faydamız olur,bugün sana yarın bana misali ;)

ÜYE OL
üye ol refsiz
 

Bal

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mayıs 2010
Mesajlar
214
Reaction score
2
siz kendinizi uyanık mı sanıyosunuz?ben ztn hemen hemen aynı başlıkla konuyu tanıtmışım: http://forum.iyinet.com/internetten-para/132392-momobux-tik-basi-0-01-usd-gunluk-10-reklam.html
bi konu açılmışken arama yapmadan ve forumda var olduğunu bile bile aynısını okuyarak konu açmak terbiyesizlik.fot-rum yöneticileri lütfen biraz dikkat edin
Ne terbiyesizliği be ? Sen kim olyorsunda terbiyesizlik sıfatını bana yakıştırıyorsun ? Terbiyesizlik ne demek onu öğren sonra o kelimeyi kullan yersiz yersiz ithamlarda bulunumazsın.Konuyu aratmayı unutmuşum açmışım sanane ? Senin konunla arasında 8-9 gün fark var peşpeşede açmamışım zaten herhalde arka sayfalara düşmüştü sizin konunuz benim açtığım zaman görmemişim.Zaten bu konu yeni açılmış bir konu değil açmamaın üzerinden 20 gün geçmiş arka sayfalara düşmüş bir konu ne akla bu konuyu tekrar güncelleştiriyorsun oda belli değil ! Zaten bu ptc sitesi artık ödeme felan yapmıyor kafana takma o kadar bu siteyi.Önce konuşmayı adabı öğren sonra gel muhasaraını yap.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst