İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu MozCast Google Dalgalanmaları Kontrol Aracı

damlakaraman

0
Yasakli Uye
Katılım
5 Ağustos 2012
Mesajlar
68
Reaction score
0
Merhaba değerli okurlarımız ve ziyaretçilerimiz,

Bu yazımızda sizlere google dalgalanmalarını kontrol edebileceğiniz özel bir web sayfası hakkında bilgiler aktaracağız.

Google arama motorunda yükselmek isteyen her web sitesi sahibi birey ya da kurum son dönemlerde google algoritma güncellemeleriyle beraber sık sık dalgalanmalara maruz kalabiliyorlar. Google daha iyi daha kaliteli arama motoru seviyesine gelebilmek için spam içerik ya da backlink kaynaklarına sahip web sayfalarını algoritma güncellemeleri veya değişiklikleri ile cezalandırıyor.

Algoritma değişikliği ya da güncellemesini google sıralamaları çok ciddi oranda değişiklik gösterdiğinde anlayabiliyoruz. Güncellemelerden sonra google dalgalanmaları uzun süre etkisini gösterebiliyor. Bu dalgalanmaları takip edebilmeniz için Seo Moz ekibi mükemmel bir yazılıma imza attılar. Bu yazılımın adı MozCast. MozCast ile günlük google dalgalanması süreciyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

MozCast-google-dalgalanmalari.png


Google dalgalanması hakkında bilgi sahibi olmak için http://mozcast.com/ web adresine giriş yapmanız yeterlidir. Derece ne kadar yüksekse o gün o kadar dalgalanma yaşandığına işaret oluyor.

mozcast-google-dalgalanma.png


Bu yazımızda sizlere google dalgalanma ölçüm aracı hakkında bilgiler aktardık. Umarız bu makale ile siz değerli okurlarımıza faydalı olabilmişizdir.
Değerli okurlarımız google arama motorunun sık sık güncellediği ve çıkardığı algoritmalardan etkilenmemek için kaliteli, kalıcı backlink kaynaklarına ve kullanıcılarınızı web sayfanızda tutabilecek içeriğe sahip olmanız gerekmektedir. Google kaliteli arama motoru isteğini başarıya ulaştırmak için mücadele ediyor.

Kaynak: http://www.damlakaraman.com.tr/mozcast-ile-google-dalgalanmalarini-kontrol-edin/
 

Holigan

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2013
Mesajlar
124
Reaction score
0
Düşünce güzel fakat ölçümlerin doğru olup olmadığını yarınki dereceden anlarım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst