İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mozilla ile fonksiyonlar kullanılamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Mozilla ile siteye girdiğimde mesajları kalın/yatık vs. yapamıyorum.. Mesaj yazma kısmının üstündeki fonksiyonların hiç birini kullanamıyorum.. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok..

İnternet Explorer ile sorun yok, bilginiz olsun.. Belki sadece bende vardır bu hata.. :/

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Garip bir durum var Turgay hocam.. Laptop ile girdiğimde sorunsuz görünüyor, bütün tarayıcılarda..

Masaüstünden girince Mozilla'da fonksiyonlar görünüyor fakat kullanılamıyor.. Kalın/yatık yapma kısmı çıkıyor fakat kullanılamıyor..

Masaüstünden diğer sitelere girdiğimde sorun yok.. Sorun bende desem diğer sitelerde sorun yok.. :/ :(

T

trgy

Misafir
Mozilla'nın sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Şu an ben de Mozilla ile giriyorum sorun yok.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Şu anda evde değilim, eve gidince sürümü kontrol edip tekrardan yazarım.. Bildiğim kadarıyla son sürüm yüklü..

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Şimdi evdeyim ve Mozilla 3.6 görünüyor sürüm ve yeni güncelleme yok.. Sadece masaüstü bilgisayarımda olan bir sorun bu.. Laptop'ta böyle bir sorun yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.