İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Aranıyorrr

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyler..

Gülhan - Nereye Kadar __ Diye bir Mp3 VArmış nerden bulabilirimm....

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google.com dan bi denesen.anca ordan bulursun

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baba gogle dedim sadece ismi cıkıyor yok valla..
elinde olan varsa msn yollasa.. nette yok galiba
emule buldum ama sabahtan beri 1 kb bile yuklemedi.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla bende ajda pekkan dan atlı karınca yı arıyodum hiç bi yerde bulamadım.elinde olan varsa bi zahmet bana ulaştırabilirse çok sevinirim. [email protected]

U

ultraturknet

Misafir
Hazır konusu açılmışken:)
Sabahtan beri Yaşar KURT'tan "Fırt Emin(Ruhum)" adlı parçayı arıyorum, fake sayfadan başka birşey bulamadım. Elinde olan varsa, link verir veya gönderebilirse çok sevinirim: [email protected]

Parçayı ararken Google'da gayet iyi sıralama alan, her mp3 aramasında zırt pırt çıkan bir siteye rastladım: http://www.turkce-mp3-download.com

Ancak site tamamen dandik SEO programlarıyla hazırlanmış fake/doorway sayfalardan ibaret, gerçek anlamda hiçbir içeriği yok.İşin kötü tarafı site PR3:) Grz. Google kıla tüye bahane bulup site banlar ama sıra bu adamlara gelmez nedense? Sitenin her sayfası aynı ya.Yemişim algoritmasını da arama sonuçlarının kalitesini de.

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet yıllardır film ve mp3 arşivi yapıyorum. Ödünç verdiğim ve geri dönmeyen cdler de elimde olsaydı ne olurdu bilmiyorum.

U

ultraturknet

Misafir
@radres çok teşekkürler yardımın için.

Sitene baktım bir başka parça için ama henüz çalışan bir sistem yok galiba.
Cem KARACA'nın Islak Islak arıyordum, bu da nette bulunamayan parçalardan biri ne yazık ki. Sende var mı? Ya kusura bakma uğraştırıyoruz seni de ama.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bi isteğim daha olsa zahmet olmazsa

demet sağıroglu sus söyleme

lazım..varsa bir gondersen

U

ultraturknet

Misafir
Teşekkürler:)Umarım siteyi de kısa zamanda yaşama geçiririsin, bomba olacağı belli şimdiden;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.