İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 için bedava host

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence bu adres bedava değil ve oldukça iyi paralar isteyen bir hosting şirketi ya da satan kişi.. Bedava hostingle alakalı en ufak bişey göremedim ben..

İyi çalışmalar..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xoom.com çok uzun zaman önceden bedava hosting dagıtıyordu bundan yaklaşık 4-5-6 sene öncesinde aktif olduklarını hatırlıyorum ben.. zaten şimdi siteye girince hostingle alakasız bir sisteme geçmişler sanırım.. Sen bu siteleri sanırım eski bir kaynaktan bakarak buluyorsun.. O yüzden kaynağının son güncellenme tarihini istersen bir kontrol et..

İyi paylaşımlar..

W

wow_cek

Misafir
dogrudur peki senin önerebilecegin herhangi bir host varmı

Z

zeynelkoc

Misafir
crosswinds mp3 e izin vermiyor hatta zip exe filan bunlara bile izin vermiyor
bi ara hiç uyarmadan silmişlerdi bütün dosyalarım gitmişti pek sağlam bir yer değil yani

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mp3 için ücretsiz olarak size önerebileceğim hiçbir yer yok.. Aylık bilmem kaç dolar mp3 hostinge para veren arkların mp3leri garantide değil sizin ücretsiz olarak alıcak olmanız hiç değildir herhalde.. :) Bandwith kullanımı oldukca fazla oluyor o yüzden hostingler pek yanaşmamaktadır.. Yurt dışından makine aldığınız da pek bir sorunla karşılaşacagınızı sanmıyorum ama yurt dısındaki makinelerin sağlamlarıda aylık 100 - 120 dolardan başlamakta..

İyi paylaşımlar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.