İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 listesi - partnerlik

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 listesi projesi için mp3 siteleri aranmaktadır. şimdilik belirlediğim kriterler şu olacak:
- hostingi hızlı olacak
- çat çut kapanmayacak
benim sitemden, sizin sitenizin mp3 yükleme sayfasına yönlendireceğim. yani sizin sayfa gösteriminize olumlu katkı yapacak. insanlar sonradan sitenizi beğenirse zaten benim siteme girmez, sizin sitenize girer :)
mail ya da buraya yazarak sorularınızı sorabilirsiniz.
teşekkürler.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni bir site açmayı planlıyorum, hitde lazım... Ortak Gelsin Görüşelim

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin hiti hazır gibi zaten, absürt siteden ve malum siteden beslenecek site yani o konuda problem olacağını zannetmiyorum :p

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop sağolasında şimdi sen kendi mp3 siteni kuracaksın sanırım ama ziyaretçi indirmek isteyince bizim sitemi gelecek?

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu partnerlik şöyle oluyor, ploop bizim o parçayı download sayfamıza link veriyor.. Biz ona özel bir sayfa atıyoruz ve gelip ordan çekiyorlar hem bize hit hem ona destek...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
özel sayfa değil. siz birşey yapmayacaksınız. sadece benim siteme link vereceksiniz o kadar. ben sizin şarkı yükleme sayfanıza link vereceğim. farzedelimki www.hitmp3tr.com ile anlaştım. o bana link verecek sitesinden. ben de onun sitesindeki şarkılara link vereceğim. mesela ata demirer çizdim mp3 ü için benim sitemde olacak link http://www.hitmp3tr.com/indir.asp?id=1382 şeklinde olacak. yani yükleme sayfasında. başka öneriniz varsa o da olabilir, bu fikir daha geceden beri düşünülmekte çok eksikleri olabilir ve sanıyorum ki var :p

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olmazmı, konuşuruz ya sorunmu :)
Mahkemelik olmazsa site kapatmayız :D

T

TIP

Misafir
ploop [email protected] msn adresine gelirsen detayları görüşebiliriz..

themp3king.com sanırım bilirsin hız ve sağlamlığını ona göre görüşebiliriz

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn'i açınca eklerim TIP. 123mp3 google, yahoo, absürt site.. zaten mp3 sitesi sahibi arkadaşların bir kaybı olmayacak sanırım yani günde fazladan 100 kişi gelse kardır, ki fazlası gelir bana göre. ama hedefi google indexledikten sonra belirleyeceğim :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r' Alıntı:
Olmazmı, konuşuruz ya sorunmu :)
Mahkemelik olmazsa site kapatmayız :D
mahkemelik olursa birbirimizi tanımıyoruz ona göre he :)

not: mp3 indirme sayfasında popup açılan sayfaları kabul etmemeyi düşünüyorum.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
mahkemelik olursa birbirimizi tanımıyoruz ona göre he :)

not: mp3 indirme sayfasında popup açılan sayfaları kabul etmemeyi düşünüyorum.
Zaten tanımıyoruz :p Takıl sen ben tasarımı bitiriyorum :p Siteyede az kaldı be :)

T

TIP

Misafir
merak etme ploop sitede pop-up filan olmayacak reklam filan almıyacaz artık

T

TIP

Misafir
şunuda belirteyim arşivde 2000+ parça olacak ona göre ayrıca sana özel sayfada yaparız üstte senin sitenin adresi yazar

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya downloadda popup açılanı kabul etmiorsunda sen bizim ekmeğe karşı geliyon o zaman. neyse hayırlısı. umarım herkes için iyi olur. Sonuçta mekezi bi mp3 sitesi olacak. Ama şundan eminimki benim ve diğer arkadaşların sitesine gelen ziyaretçiler bu merkezi mp3 sitesini görünce artık bizlere uğramazlar! Çünkü herkes daha ç.ok mp3 istiyeceğpi için çok olan yerde durur.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 projesinin programlamasını bir süre manken sitesinde test ettikten sonra siteyi açmayı planlıyorum, süre olarak birşey veremem sonrada sorun çıksın istemiyorum. manken sitesi olup da resim galerilerini siteme aynı sistemle ekletmek isteyenler özel mesaj/buradan/msn ulaşabilir. şimdiye kadar 5 site ile anlaştık, devamı gelir inşallah.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.