İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Scripti alacağım - PHP

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MoD' Alıntı:
Port35 altinda ufak demosunu gosterde herkes inansin. http://www.mavibilgisayar.com/katalog/ 'dakini de ben yaptim derse biri sana ayip olur.
Sen yazdiysan en az bir dosyasi vardir :)
Cunku su mesut olsun turkyurdu.org olsun yaptiklari seyin demosunu "kendi hostlarinda" gosteriyor. Ben hala ciddiyim. Onlarin ceyregi fiyata, onlara benzer mp3 scriptini bekliyorum. Alisveris sitesindeki gibi session takibidir, ssl dir ugrastiracak seyler yok. 3 saat gecmis. 45 saat kaldi. paypalde paran hazir. Kullanacagimdan degil. Mp3 script arayan bir arkadasa veririm. Ama bir laf ettin. sana ispat imkani sunuyorum.:)
Iyi calismalar.

haklısın MoD davulun sesı uzaktan hos gelir deilmi :)

A

ALY

Misafir
hocalar siz muhabbeti büyütmüşsünüz bea :D:D

valla şuan ben bi ASP MP3 SCRIPT'i yapıyorum gzl olduguna inanıyorum yani nasıl diyim hoş bişi oluyo en kısa zmnda demolarını göstericem ztn. Kendimi geliştirmek için yapıyorum ama tabi emeğimin karşılığınıda bi nebzede olsun almak istiyorum hele bi bitsin :) 5ile10ytl arasında vermeyi düşünüyorum gibi bişey. Beleşede satarım :p tabi herkeze deil ehu ehuuuuğğğ...

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istedigin turde mp3 skriptini temin edebilirim piyasadki nerdeyse tum skriptleri inceledim..

eger mp3leri kendi sitenizde host ediyorsaniz elmasgunesten onay alarak fatihin classmp3 icin gecen yaz hazırladıgı skripti verebilirim.. cok kullanıslı gayet guzeldi..

xkare senin php skripti 8 ay kadar once biri bana satmıstı ama sen deildin sanırım sattigim birileri satısı surduruyor... bir kopyası var .. satacak degilim ayrıca sahibinin sen oldugunu da bilmiyordum neyse .. skript sana ait ama aynısının php sini sanırım ferhat yazmıstı tasarımda onun gibi duruyor :]

xkare nin clonlari taktir etmek mumkun degil %90 uzeri benzerlik tuturuyorlar helal olsun..

dolubiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satilik mp3 Skript var...

Satılık Mp3 Skripti var...
+ Alfabe Kategory
+ Admin Panel
+ Dinleme
+ Yükleme
+ Şarkıcı ve Kategory elkeme imkanı
+ Top Download ve En Yeni mp3 List
ve S...
Demo: http://mp3yukle.info
İlginizi Çekerse q.maharram(at)gmail.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5