İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Siteniz Olsa Siz Ne Yapardiniz?

Y

Yalowa

Misafir
Siz çok kolay sanıyorsunuz mp3 sitesi açamyı sanırım ? Günde 5000 hitden bahsedilmiş.benim günde 20.000 hitim var ve mp3 sitem ayda 800gb bandwidth yiyor.

C4 olm 30 40 TB demek istedin heralde ? GB değil ?

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Yalowa' Alıntı:
Siz çok kolay sanıyorsunuz mp3 sitesi açamyı sanırım ? Günde 5000 hitden bahsedilmiş.benim günde 20.000 hitim var ve mp3 sitem ayda 800gb bandwidth yiyor.

20.000 tekil en azından ayda 3 TB bandwith yer. Ya sorun sende yada serverında bi kontrol et istersen.

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunlar iyi guzel seyler ama giderlerini Karsilayacak gelir olmasi lazim :) Maliyet hesaplamasi yapmak gerek..

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3kutum.com arkadaşımın(bayan webmaster) host için ayda çok komik bir para ödüyor..hiçbir google hilesini uygulamıyor.. ve düne kadar reklam almamakta ısrarcıydı(tasarımı bozduğu için)..hiti 1000+.. Bence güzel bir tasarım ve hatasız linkler ziyaretçiyi tutmay yarıyor mp3sitelerinde.. Bu benim fikrim.

T

Turkyurdu.org

Misafir
Yalowa' Alıntı:

Sponsor olan firma ne kadar TB gidecegini tahmin etmistir. Ki bende dile getirdim. 20000 hitle 800 GB harciyorsan sitendeki mp3'leri cekmeye degil, siteni gezmeye geliyorlar demektir. Ya hit'ini cok yuksekten salladin, yada bandwith konusunda bilgi eksikligin var.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Turkyurdu.org' Alıntı:
Sponsor olan firma ne kadar TB gidecegini tahmin etmistir. Ki bende dile getirdim. 20000 hitle 800 GB harciyorsan sitendeki mp3'leri cekmeye degil, siteni gezmeye geliyorlar demektir. Ya hit'ini cok yuksekten salladin, yada bandwith konusunda bilgi eksikligin var.
Yada 20.000 Çoğul :D

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bomba.Gen.TR çıkışta olan bir site ama istatisklerin nerden bakıldığına göre değişir.
Haymac ; wget 'te güzel yöntem :D

H

hitmp3tr_com

Misafir
walla benimki 15.000 tekil civarında ama ayda 2 tb ye yakın yiyo arkadaş 800 gb ise heralde 2-3 tane mp3 var sitesinde :)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
c4timer' Alıntı:
Bomba.Gen.TR çıkışta olan bir site ama istatisklerin nerden bakıldığına göre değişir.
Haymac ; wget 'te güzel yöntem :D
Wget in yanında birkaç teknik daha var ki sorma dillere destan. :D Tam bir angaryadan kurtarıyor insanı.

M

MasterOfDeviL

Misafir
hitmp3tr_com' Alıntı:
walla benimki 15.000 tekil civarında ama ayda 2 tb ye yakın yiyo arkadaş 800 gb ise heralde 2-3 tane mp3 var sitesinde :)

Bu mantığa göre seninde sitende ;

2000/800 : 2.5

3x2.5 : 7-8 tane mp3 olması gerekir :)

T

Turkyurdu.org

Misafir
wget ve linuxun bircok nimetinden dedicated platformunda faydalanamasamda, Mesai saatlerindeki 2048K ve ofis disindaki zamanlarimdaki 512K uploadlar icin yeterli oluyor simdilik.

Sunulan fikirler ben dahil , su an mp3 sitesi sahibi bir cok arkadaslara iyi bir oneri olmustur. Dahasida gelecektir sanirim. Cevap yazan herkese tesekkur ederim.

H

hitmp3tr_com

Misafir
master of devil benim hitim adamdan düşük 20000 değil ve 7-8 bir kişinin indirdiği mp3 olabilir evet :)

ama sitede 1000 e yakın mp3 var ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.