sohbet odaları

mp3 sitesi hek yemis

dll

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
In Hell
232 Aydır Üye
www.muzi.com.tr : Burasi dogan holdinge ait sanirim ama sitedeki mp3'ler eskiden parali idi simdi bedavaya iniyor. Sanirim hek yemis yada bir nevi kampanya. Cözemedim :)

hoze

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
ist
204 Aydır Üye
promosyona benziyor

dll

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
In Hell
232 Aydır Üye
Bnecede promosyon ama cok sacma olmus :) hek yedi felan diye. Bu sitenin büyük gazetelerde reklamlari vardi. Neyse faydalanmak lazim.

senolcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
252 Aydır Üye
Reklam kokan hareketler... :)

Rapmaster

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Güzel yapmışlar ben mynette gördüm reklamı enteresan:)

visitistanbul

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Reklamın iyisi kötüsü olmaz DoğanHolding yaş tahtaya basmaz...

K

Kerasus

Güzel düşünülmüş bir kampanya, sitedeki mp3ler bedava olarak indirilecek ve sitedeki diğer ücretli hizmetlerden (melodi, logo, vs..) gelir elde edilecek ve bu gelirin belirli bir bölümü sanatçılara verilecek.

Cemoo

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
216 Aydır Üye
Güzel düşünülmüş bir kampanya, sitedeki mp3ler bedava olarak indirilecek ve sitedeki diğer ücretli hizmetlerden (melodi, logo, vs..) gelir elde edilecek ve bu gelirin belirli bir bölümü sanatçılara verilecek.
öyle değil işte mp3ü indiriyorsun ama lisans istiyor :D

firar

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
233 Aydır Üye
yinede güzel bir reklam şekli bak mesela sen indirmişsin bende siteye girdim doğan holding yine vurdu parayı:D

TD TeaM

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
207 Aydır Üye
Evet arkadaşlar, Muzi, Muzi çalışanlarından biri tarafından tamamen bilerek ve isteyerek heklendi.

Üstelik Muzi, amacı müziği özgürleştirmek olan bu eylemi sonuna kadar destekledi ve bu kampanya ile sizlere yasal müziği bedava vermeye karar verdi.

Bu nedenle, bedava şarkıları indirmek için şimdi tek yapmanız gereken siteye üye olmak.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.