İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 sitesi

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 sitesı neden herkes pişman ?
kişiel goruşum tık lyları ıle çok uğraşmamk lazım neden kendımıe kasayımkı, benım sıtemde asla ve asla clıck yok idğer sitelerden veya şrketlerden aldığım aylık ucret karşılığında olan reklamlar var,
çunku benım duşuncem adama 100 tı kyollayıp yollıcakmı param ıdıe beklemek tyerıne ucuz fıyata normal bi turk sitesıne verırım 1 aylı ksınırsız hem o kazansın hem ben, ben mp3 işinden memnunum arkadaş ama dıyorum tıklarla uğraştığınız için memnun olmazssınız,
Bu arada zeynel sen o hıtle nasıl hala reklam alamadın anlamadım ya bence benım gıbı yap bazı sıteler bır çok yere reklam verıyor onlarla ırtıbata gec ben karşı tarafdan teklıf beklemıyorum bızzat kendım yolluyoum reklam teklıfımı fılan zaten normal tıcaret hayatındada boyledır sen yolarsın değelendırılır cevap yazılır...

Z

zeynelkoc

Misafir
bende bilmiyorum niye reklam vermiyorlar.

teklif yollama işini hiç yapmadım ama şimdiye kadar birçok pop reklam aldık (banner reklam veren yok)

ayrıca bende mp3 işinden memnunun arkadaslar kimse tinlamaz mp3 yükler çıkar demiş ama biz günde 15-20 mail alıyoruz teşekkür edenler filan gayet memnunuz yani

tek sıkıntımız var o da günlük 100GB bandwith gidiyor onun için yeni makina aldık yarın parası yatıyor ve 2 gün sonra sınırsız mp3 yükleme devrini başlatıyoruz :)

E

erotika

Misafir
benim mp3 sitelerimde link dazlak gibi :)

updated fln baya rahat ödeme alıyoruz

reklamda aldık pop vs.
mp3 sitelerimin hitleri de 4/5 bindi ama tek te kqakaptıp satıyorum şuan bi tane kaldı updated'ini alıp onuda satacağım.

Mp3 sitesi link olduğunda kolay. Ama zeynelinki gibi kendin barındırırsan.. :) işteo zaman işin mafiş :)

Z

zeynelkoc

Misafir
kodoman insan olunca mafiş filan değil yeni serverimizda çok daha iyi olacağız inş

:)

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canparlak' Alıntı:
beyler adbritedan para alan oldu mu
evet ben ödeme aldım, hatta çekim bugün geldi, resmini çekip ekte yolluyorum, biraz kötü resim, telefonla çektim ama yine de anlaşılıyor. ilk çekim 78$, yarın bozdurma işlemlerine başlayacağım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.