İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Sitesine Sponsor

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ... Kisa ve oz yazmak istedigimi belirtmek isterim.

5 gb alan 150 gb aylik band ( sonradan yukseltme sansim olabilirse sevinirim ) file host karsiligi 468x60 her sayfanin alti, 120x60 her sayfanin sag blogunun en ustu, text reklam her sayfanin ustundeki sag kisim.

sitenin gunluk tekil hiti : 4000-5000 arasidir.
sitenin ismi : www.muzikalani.com

NOT : Lutfen Ilgilenenler tekliflerini PM olarak atsinlar. Gereksiz yere yorum yapilmamasindan yana ricada bulunmak istiyorum. Lütfen ama lutfen "varsa bizede gonder, cok sey istiyorsun, bulursan bana da haber ver" tarzinda bir mesaj atilmasin. Burda yorum istemiyoruz ...

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam gereksiz mesja atmayın dior sazan atlıyor "üstüne alınana" ;)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsorluk süresi olarak ne kadar zaman düşünüyorsunuz? Kısa süreli (2-3 ay gibi) bir sponsor arıyorsanız, yardım edebilirim..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Degerlendirmeleriniz icin tesekkur ederim. En makul ve mantikli yaklasan teklif gondermis yer ile calismaya baslayacagiz. Ayrica belirtmek isterim sponsorluk max 3 ay surecektir. daha sonrasinda %70 ihtimal ile kullanmis oldugumuz file hosting 'e parasi ile devam edecegiz. sponsorluk suresi icin kesin bir tarih koyamiyoruz cunku sartlarin ne zaman duzelecegi konusunda tam bir bilgimiz yok.

Iyi calismalar. Tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.