Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar burda nasil insanlari bu dialer isine uyandiririz diye ugrasiyoruz, siz halen "insanlari kaziklamak istermisin?" diye soruyorsunuz... Uzucu bir durum.
Arkadaslar burda nasil insanlari bu dialer isine uyandiririz diye ugrasiyoruz, siz halen "insanlari kaziklamak istermisin?" diye soruyorsunuz... Uzucu bir durum.
bu dialer olayında arkadaslar dialeri istekli kullananların oranı %10 bilmeden kullananlar %90 bunu inkar edenler sadece bu işi yapan kişiler onlarında gozunu sadece para burumus baska birsey diyemiyorum..
Bakın arkadaşlar ben de dialer programını hiç sevmiyorum. Ve ben de dialer programıyla olcaksa mp3 sitesi yapmam.
Ben ilk defa alcam. (eğer olursa)
Şu an mp3ler tamamen hazır. Site yapım aşamasındayım ve büyük yol katettim. Az bir zaman kaldı. Mp3'lerin boyutu büyük olduğu için alan almak baya bi tuzluya geliyo. Eğer bana yardımcı olabilecek ve bana bir gelir sağlayabilecek bir spnsor bulursam çok güzel olur. Ama bulamazsam kolayweb.com'da mp3'leri geçirmeyi düşünüyorum. Bir tane de 50MB'lık bi alan adı alırım. Başka bir yol bilmiyorum. Eğer sizin bildiğiniz bir yol varsa veya böyle bir sponsor biliyorsanız bana bildiribelirsiniz...
Teşekkürler...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5