O
Ozan@Mp3-tr
Misafir
Merhaba;
Mp3-tr.com da benimle birlikte çalışacak yanıma coder arkadaş arıyorum.
Mp3-tr'nin çehresini tamamen değiştireceğim fakat projemdeki scripti ben oluşturamam.
Birlikte çalışacak coder'ın sitede ismi geçecek ki iyi.net'ten takip edebilirsiniz Mp3-tr'nin tekil hiti 10.000olup şu anda Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen mp3 sitesidir. Böylelikle kendisini tanıtmış olacak ve iyi bir referans olacaktır.
Birlikçe çalışacağımız arkadaş tabiki babasının hayrına çalışmayacak.
İstediğim proje biter bitmez hesabına 150milyon aktaracağım ondan sonra da birlikte kazanacağız.
İstediğim olay:
-Sanalcafe.net'in "SCP" olayı gibi Kontör sistemi yapmak.
-Mp3lerin çalınmasını önleyecek bir sistem geliştirmek.
-Gösterdiğim taslaklardan yola çıkarak ister şu anda kullandığım scripti geliştirerek isterse yeni baştan yazarak bir script oluşturmak.
İstediğim Tek Şey: Bir referans göstermeniz..
Lütfen php veya asp scriptte bilgili arkadaşlar iletişime geçin. Gelin birlikte çalışalım.
Not: Genç ve bursa civarından arkadaşlar olursa daha iyi anlaşabiliriz, yoksa da okadar önemli değil
İletişim:
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Mp3-tr.com da benimle birlikte çalışacak yanıma coder arkadaş arıyorum.
Mp3-tr'nin çehresini tamamen değiştireceğim fakat projemdeki scripti ben oluşturamam.
Birlikte çalışacak coder'ın sitede ismi geçecek ki iyi.net'ten takip edebilirsiniz Mp3-tr'nin tekil hiti 10.000olup şu anda Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen mp3 sitesidir. Böylelikle kendisini tanıtmış olacak ve iyi bir referans olacaktır.
Birlikçe çalışacağımız arkadaş tabiki babasının hayrına çalışmayacak.
İstediğim proje biter bitmez hesabına 150milyon aktaracağım ondan sonra da birlikte kazanacağız.
İstediğim olay:
-Sanalcafe.net'in "SCP" olayı gibi Kontör sistemi yapmak.
-Mp3lerin çalınmasını önleyecek bir sistem geliştirmek.
-Gösterdiğim taslaklardan yola çıkarak ister şu anda kullandığım scripti geliştirerek isterse yeni baştan yazarak bir script oluşturmak.
İstediğim Tek Şey: Bir referans göstermeniz..
Lütfen php veya asp scriptte bilgili arkadaşlar iletişime geçin. Gelin birlikte çalışalım.
Not: Genç ve bursa civarından arkadaşlar olursa daha iyi anlaşabiliriz, yoksa da okadar önemli değil
İletişim:
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]