İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3cinema.com

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaklasik 1 ay once bu domain bostu ve ben yakalamis idim,sonra alirim diye vazgectim ve hatta burdan bir arkadasa da tavsiye etmistim.
simdi domain alinmis ne buyuk salaklik yapmisim dimi almamakla:(

aklinizda olsun net alinmamis super domainler ile dolu,ama yakaladiniz mi alin bu bana pis koydu dogrusu:(

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla o kadar cok domain dusuyorki.. Onların icinden alsammı / almasammı diye cok dusunuyorum.. Genelde almıyorum. Aldıklarımda oluyor tabii..
Ama senin gibi "bir ara alırım" diye hic dusunmuyorum. Almadıysam ardındanda bakmıyorum. En iyisi o..
Seninki : Sayısal loto oynayıp, yatırmadıktan sonra kuponuna bakmaya ve 6 tutturdugunu görmeye benziyor :)

H

hitmp3tr_com

Misafir
ey gidi akrep bana ısrar etmiştin al diye bende almamıştım şimdi hatırladım :)

S

Sticks

Misafir
Açıkçası yabancı piyasaya çalıştığım için bizim piyasada gün içerisinde düşen domainler daha da çok oluyor ancak her birini alma gereği duymuyorum. Daha önceden domain ticareti ile ilgilenirken alıyordum ama şu anda israf olacağını düşündüğümden almıyorum.

Gerçeği söylemek gerekirse mp3cinema.com domainini almamakla salaklık etmemişsin. Bu tür media isimleri sürekli drop oluyor ve bunları "expired domain search" ile Googleda aratarak expired dn sitelerinde arayabilirsin ve eminim ki birçok domain bulacaksın. İsim yakınlığı açısından pek de üzülecek bir domain değil. Aslında hiç değil çünkü normal piyasa değeri sadece $5-6 olan bu domainden daha güzellerini domain ile ilgili forumlarda satış yapan üyelerden çok makul fiyatlara temin etmen mümkün.

Kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.