Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce hangisini tercih etmeliyim mp3arsivi.org sonuçta hit sahibi olan site o ama yeni düşen ve ferhat ve erhan abiden kurtarıp alabildiğim bi domain sizin fikriniz nedir...
yaw mp3arsivi de org uzantılı çoğu kişi .com a giriyor sinirim bozuluyo mp3evi kısa ve akılda kalıcı diye düşünüyorum bende belli bir adım var sonuçta mp3arsivi.org ilede doğrusu ya bakcez artık ilerleyen günlere göre
sizce hangisini tercih etmeliyim mp3arsivi.org sonuçta hit sahibi olan site o ama yeni düşen ve ferhat ve erhan abiden kurtarıp alabildiğim bi domain sizin fikriniz nedir...
Ehuehe Ben bu aralar bakmiyorum o islere abisi. Sana fırsat veriyorum iste. Simdiden ne kadar alabiliyorsan al. iLerde sana bırakmam ona göre Bunun disinda ismimin iLk harfini Büyük yazarsan sevinirim
Ayrıca : Mp3evi.com Daha güzel.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.