İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3turkey.net

B

Bedavalar-Net

Misafir
Bu domaini aldim arkadaslar ancak öyle yüzlerce mp3 koyabilecegim bir alanim yok,yani mp3 yasak alanimda,heves üzerine aldim bu domaini.Simdi kara kara düsünüyorum ne yapabilirim diye.Mp3 Toplist mi yapsam diye düsündüm o da SIKICI geldi bana,magazinsel bir site mi yapsam diye düsündün son cikan albümler hakiinda bilgler filan o da tutulmaz dediler bencede tutulmaz.Link vereyim diye düsündüm mp3 lere hani link nerde hotlink saolsun gerci hotlink olayi olmasada link verme konusunda cikan tartismalardan sonra vazgectim.

Kisacasi bana parlak bir fikir verin,eger bu domain hakkinda ortaklasa calisma yapmak isteyen varsa yine foruma yazsin ona göre konusuruz.Anliycaniz dertliyim.www.mp3Turkey.Net


Saygilarimla


Öneriyorum sitelerinizi eklemek icin: www.toplist100.net
Cok yakinda http://www.gökçeada.gen.tr/
Cok yakinda http://www.avrupaSMS.de
 
M

MrCooL

Misafir
Derdi veren Allah dermaninida verir. Tek sorunun bu olsun.Forumda paylasilacak o kadar sorunun yaninda senin derdine nasil bir care bulunmaz sasiyorum acikcasi :)
 
Z

zeynelkoc

Misafir
arkadaşım sanırım okumadınız

arkadaş domain i daha yeni almış ve içini doldurmak için host soruyor

once bi okuyun ondan sonra yazmayı deneyin
 

HiTech

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2004
Mesajlar
26
Reaction score
0
Zeynelkoc arkadaşım, Laura BRANIGAN'nın hatırasına SELF CONTROL ve TI AMO MP3 lerini koysanız nasıl olur ? Bizde indiririz :)
 
M

MrCooL

Misafir
zeynelkoc' Alıntı:
arkadaşım sanırım okumadınız

arkadaş domain i daha yeni almış ve içini doldurmak için host soruyor

once bi okuyun ondan sonra yazmayı deneyin

Hi-tec tekrar oku:)
 
B

Bedavalar-Net

Misafir
Yanlis yere yazdim sanirim burasi geyik muhabbeti bölümümü? sanirim degil öyleyse lütfen yazdiginiz seylere dikkat edin.Herseyin bir yeri var öyle degilmi arkadaslar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst