• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Msn bu hata bilen varmı

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
izmir
229 Aydır Üye
Ya bu nedir sabahtan beri msn giremiyorum hata mesajı ise güvenlik duvarı diyor böle bir sorun yoktu bugun bu cıktı ne iş sizce nasıl düzeltirim

resimde güvenlik duvarı diyor ama güvenlik duvarı acık ve dün böle bişi olmayan şimdi neden böle hata verdi.

msn.gif

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
yakında.com.tr
229 Aydır Üye
bilgisayarın tarihi veya saatiyle oynamış olabilirmisin yanlış olabilirimde benimde başıma gelmişti

Bilgiler
Reaction score
0
224 Aydır Üye
bende bi ara çok yaşadım aynı sorunu bi türlü çözemedim. Söyle bi fixer buldum dene istersen. Bilgisayarında dotnetfx yüklü olması gerekli ama.

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
izmir
229 Aydır Üye
bilgisayarın tarihi veya saatiyle oynamış olabilirmisin yanlış olabilirimde benimde başıma gelmişti

hahaha +1 rep hak ettin :) ya şimdi aklıma geldi photoshop 8 kurmuştuk crack sadece 2003 yılına gelinc eçalışıyordu :)

düzeldi saol..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.